یک برکناری برای پانته‌آ بهرام و پوست شیر ابی – clobfit



مراسم اکران قسمت پایانی سریال «پوست شیر» با حضور بدون حجاب پانته‌آ بهرام بازیگر سینما و همچنین پخش آهنگ «پوست شیر» ابی به رویدادی جنجالی تبدیل شد؛ اتفاقی که بدون تبعات نبود و به برکناری مدیر سینما لوتوس مال منجر شد.

به گزارش «clobfit»، آخرین قسمت پوست شیر به کارگردانی برادران محمودی روز چهارشنبه 30 فروردین 1401 با حضور شماری از عوامل این فیلم و طرفداران این سریال در پردیس سینما لوتوس مال برگزار شد؛ پردیسی که همچون شماری دیگر از سالن‌های سینما تحت کنترل علی سرتیپی است.

این اکران اما به جنجال کشیده شد و حضور پانته آ بهرام بدون روسری در این مراسم، آن هم بعد از خط و نشان محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد که نوعی دهن کجی تلقی شد، انعکاس وسیعی داشت. در کنار حضور بهرام، پخش آهنگ پوست شیر با صدای ابراهیم حامدی مشهور به ابی در سالن اکران فیلم نیز بر حواشی افزود. پس از این اتفاقات برخلاف ماه‌های گذشته که روح الله سهرابی یکی از مدیران کل سازمان سینمایی چهره رسانه‌ای بود، شخص حبیب ایل بیگی معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی به صحنه آمد و موضع گیری کرد.

ایل بیگی گفت: طی جلسه‌ای ضمن بررسی تخلفات سرمایه‌گذار و تهیه‌کننده سریال در خصوص پخش موزیک ترانه غیرمجاز و نمایش سریال مغایر با مجوزهای دریافتی، مقرر شد ضمن درج در پرونده عوامل مقصر، در نوع همکاری سازمان سینمایی با مسببین این تخلف تجدید نظر شود. همچنین با توجه به حضور بدون حجاب یکی از بازیگران زن و عدم اقدام درست و به موقع مدیریت سینما در کنترل برنامه و عدم هدایت فرد متخلف و قانون شکن به بیرون از فضای سینما، مدیر آن به علت ضعف مدیریت از سمت خود برکنار شد. لازم به ذکر است تخلفات سینمای لوتوس نیز در دست بررسی است که بزودی درباره آن تصمیم گیری خواهد شود.

بنابر اطلاع «clobfit»، مدیران سالن‌های سینما از سوی مالک سینما به سازمان سینمایی معرفی و سازمان سینمایی برای آنها پروانه فعالیت صادر می‌کند و در واقع سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، پروانه فعالیت مدیر این سینما را باطل کرده است. بنابراین مالک سینما باید شخص دیگری را برای مدیریت این سینما به سازمان سینمایی معرفی کند.

معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی ضمن انتقاد از بازیگران و عواملی که سرمایه‌ سرمایه گذاران در عرصه‌ سینما را به خطر می‌اندازند تصریح کرد: رعایت قوانین و مقررات رسمی اعلام شده الزامی ست؛ مضافا، اینکه مسئولیت تبعات رفتارهای قانون شکنانه‌ عوامل و بازیگران نیز بر عهده‌ خود آنها خواهد بود.