اهمیت وعده های غذایی سرد و گرم


اهمیت وعده های غذایی سرد و گرم

در واقع این چهار مخلوط حاوی سودا ، مخاط ، خون و صفرا هستند و به دلیل خواصی که دارند ، افراد بد مزاج هستند. ما چهار مزاج ترکیبی داریم که در آنها دو نشانه گرما و سرما غالب است و دو شخصیت دیگر خشک و مرطوب هستند ، اما در مجموع نه نوع مزاج داریم (4 مزاج ساده شامل گرم ، سرد ، خشک ، مرطوب و 4 مزاج مرکب در بالا ذکر شد. sa) اگر چهار مخلوط متعادل در بدن وجود داشته باشد و هیچ یک از دیگری بیشتر نباشد ، مزاج نهم بدست می آید ، یعنی مزاج مزاج. اهمیت گرما و سرما در غذا در اینجا نشان داده می شود که با هماهنگی گرما و سرمای غذا به طور غیرمستقیم با خلق و خوی افراد ، می توان به تعادل دست یافت تا به مزاج معتدل دست یافت. در این قسمت از وب سایت متخصص تغذیه اصفهانی ، دکتر رضا اطمینانانی در مورد اهمیت گرما و سرما غذا ما اطلاعاتی را در اختیار شما قرار می دهیم. به ما بپیوند.

سعدی کمی زیبا بیان کرد:

چهار مخالف شورشی چند روز خوشحال بودند

وقتی یکی از این چهار نفر غالب شد ، شیرین جان از فرم خارج شد

دو مخاط اصلی ، مخاط و سودا ، اسیدی هستند و افرادی که تحت سلطه این دو مخاط هستند ، مزاج سردی دارند. اما دو مورد دیگر ، خون و صفرا ، قلیایی هستند و طبیعتی گرم دارند.

حالات سرد:

اکثر مردم طبیعت سردی دارند. اکثر آنها سفید رنگ هستند و در هوای سرد به این راحتی گرم نمی شوند و سرما در بدن آنها برای مدت طولانی باقی می ماند. آنها تمایل زیادی به خوابیدن دارند و معمولاً ضعیف هستند. مردم خونسرد هستند و معمولاً عصبی نیستند. آنها درون گرا هستند و کمتر احساسات خود را بیان می کنند. موهای آنها تمایل به ریزش دارد و به زودی سفید می شوند. از آنجا که سیستم سرماخوردگی آنها فعال است ، اسیدیته آنها بیشتر است و در بیماریهای خود ایمنی مانند ام اس و بیماری پارکینسون شایع تر است. ضعف ، ناتوانی ، کمبود انرژی و ضعف در این افراد شایع است. نبض آنها کند و عروق آنها باریک است.

فازی گرم:

افراد با مزاج گرم شادتر و شادتر هستند ، اما به سرعت عصبی می شوند. آنها همیشه گرم هستند و سریع گرم می شوند. مصرف زیاد شیرینی باعث ایجاد جوش و خارش بدن می شود و بیشتر مستعد مصرف آب است. تعداد این افراد نسبت به گروه اول کمتر است. بدن آنها در هوای سرد به راحتی گرم می شود ، اما خنک شدن در هوای گرم آسان نیست. این افراد پرانرژی ، برون گرا و فعال هستند و احساسات خود را به سرعت بیان می کنند. امروزه از نظر علمی ثابت شده است که غذاهای گرم بر سیستم عصبی سمپاتیک و غذاهای سرد سیستم پاراسمپاتیک را فعال می کند. همانطور که می دانید ، سیستم سمپاتیک با افزایش ضربان قلب و هایپرمی اعضای بدن همراه است و در بیشتر اندام ها دارای خواص تحریک کننده و فعال کننده است.

وعده های غذایی متوسط:

این دو مزاج (که ملایم هستند) شامل غذا می شود. در برخی متون ، به عنوان مثال ، شیر ، ماست گوسفندی و نان گندم به عنوان غذاهای معتدل نامیده می شود.

غذای گرم:

نان گندم ، عسل ، گوسفند ، بوقلمون ، مرغ ، گوشت اردک و اردک ، گوشت شتر ، گوشت کبوتر ، آب سبزیجات ، آبگوشت ، انجیر ، انگور ، بادام ، تخم خربزه ، توت ، خربزه ، چای سیاه ، خرما از خردل ، خرمالو ، ریحان ، اغلب ادویه جات ، نخود فرنگی ، عدس ، لوبیا و تخم مرغ.

وعده های غذایی سرد:

نان جو ، ماش ، لوبیا ، مرغ ، ماهی ، محصولات لبنی (شیر ، پنیر ، دوغ و ماست) ، گوشت گاو ، برنج ، کدو ، اسفناج ، ریواس ، قارچ ، بیشتر میوه ها ، خرفه ، تخمه کدو ، ذرت ، پنیر ، مرغ ، تمر هندی و زغال اخته.

علائم دیگر با طبیعت مختلف:

الف) درجه حرارت پوست: گرما و خنکی پوست نشانه گرما و سرما است. رطوبت و زبری پوست نشان دهنده خشکی و رطوبت است.

ب) رشد مو: رشد سریع و مشکی نشانه گرما و رنگهای کوتاه و سفید و روشن نشانه سردی است. موج دار شدن نشانه خشکی و صاف بودن نشانه رطوبت است.

ج) رنگ رنگ بدن: بیشتر افراد سرد سفید و گرم هستند ، پوست قرمز نشانه گرما است.

د) سن: خواب بیش از حد نشانه سرما و مرطوب بودن است ، کم خوابی نشانه گرما یا خشکسالی است.

ه) انجام کارها: افراد گرم کار را سریع انجام می دهند ، اما افراد سرد به آرامی کار می کنند.


دکتر رضا اطمینانانی

متخصص تغذیه اصفهان


دکتر رضا اطمینانانی می تواند با ارائه روش های تغذیه اولیه و کمیت و رژیم غذایی ، نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

برای مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه در اصفهان کلیک کنید.


مطالب پیشنهادی:

چربی مناسب برای سالم ماندن

محصولات تراریخته و تغذیه ای

برای آسیب به مواد شیرین تحقیق کنید

غذاهای خطرناک دودی



دیدگاهتان را بنویسید