8 فواید موثر فندق برای سلامتی »شیوه زندگی سالم


اشتراک گذاری اهمیت دارد!

مردم در سراسر جهان عاشق قهوه فندقی هستند. اما طعم آن چگونه است و چه فوایدی برای سلامتی دارد؟ قهوه فندقی خوشمزه با بهترین فندق که بو داده و به صورت کامل آسیاب شده است. طعم فوق العاده قهوه فندقی سالهاست که در سراسر جهان مورد استقبال قرار گرفته است.

یکی از مهمترین خواص موجود در فندق کاهش کلسترول است. کلسترول LDL ، نوع بد آن را بیش از چهل درصد کاهش می دهد. همچنین کلسترول کل بدن را تا ده درصد کاهش می دهد.

سایر اثرات مفید شامل محافظت از سیستم عصبی و جلوگیری از آسیب مغزی است. شناخته شده است که آجیل از تشنج های صرعی جلوگیری می کند.

فندق چیست؟

Candlenut (Corylus avellana) درختی بزرگ با پوست گوشتی است که می تواند قهوه ای ، سیاه یا قهوه ای مایل به قرمز باشد و بومی اروپا و آسیا است. این یک گیاه چند ساله است که دارای بستر ریزش گل معطر است.

دارای خواص ضد ویروسی قوی است. نوعی چای به نام “فندق” در قرن هجدهم در انگلستان معرفی شد که احتمالاً اولین چای بود.

این شامل بسیاری از مواد مهم است که دارای توانایی های شفابخش مانند اسیدهای چرب ، روغن گیاهی و ویتامین E هستند. امروزه دانه ها برای آجیل های خوراکی خود کشت می شوند و چوب برای ساخت شمع و جواهرات برداشت می شود.

ارزش غذایی فندق

برای کسانی که طعم تند را دوست دارند ، فندق ارزش غذایی زیادی دارد ، اما توجه به این نکته ضروری است که این آجیل سرشار از چربی اشباع و کلسترول است.

همچنین دارای مقادیر زیادی منیزیم و فسفر هستند. ارزش غذایی شمعدانی همچنین شامل فیبر است که بسیار مهم است زیرا فیبر به هضم صاف کمک می کند و مواد زائد را از بدن خارج می کند.

ارزش غذایی بالایی دارد ، زیرا دارای ترکیبی از پروتئین ، کلسیم و آهن با سطوح پایین کربوهیدرات و کلسترول است.

یک اونس (28 گرم) فندق حاوی:

  • کالری: 176
  • چربی کل: 17 گرم
  • پروتئین ها: 4.2 گرم
  • کربوهیدرات: 4.7 گرم
  • فیبر: 2.7 گرم
  • ویتامین E: 21 درصد RDI
  • تیامین: 12 درصد RDI
  • منیزیم: 12 درصد RDI
  • مس: 24 درصد RDI
  • منگنز: 87 درصد RDI

چرا مردم شمع را انتخاب می کنند؟

فندق می تواند سیستم ایمنی بدن انسان را تقویت کرده ، متابولیسم را افزایش داده و حتی به کاهش وزن کمک کند. دلیل این مزایای این آجیل ها ، خواص آنتی اکسیدانی آنها است.

آنها می گویند که شمعدانی حاوی “اسیدهای چرب ضروری است که می تواند از آسیب سلولی در اثر فعالیت رادیکال های آزاد و استرس اکسیداتیو جلوگیری کند.”

در حالی که مزایای زیادی در زندگی ما وجود دارد ، برخی جنبه های منفی نیز وجود دارد. این شامل این واقعیت است که اگر بیش از حد مصرف شود باعث اسهال می شود.

مشکل دیگری که ممکن است افراد با آن روبرو شوند این است که شما می توانید به دلیل وجود ماده موجود در شمعدانی به آسم مبتلا شوید.

فواید فندق برای سلامتی

کوه فندق درختی بومی اوراسیا در کوههای شمال اروپا است. ریشه های این درخت خاکستری تیره است. برگها سوزنی هستند و دارای موهای سفید زیادی هستند.

من نمی توانم به شما بگویم که فندق کوهی چه فایده ای دارد ، مگر اینکه بگویم یکی از گیاهان مورد علاقه من است. در اینجا مزایای شمعدانی برای سلامتی آورده شده است.

1. آنتی اکسیدان قوی

آجیل منبع خوبی از ویتامین E است که یک آنتی اکسیدان قوی است. همچنین منبع خوبی از ویتامین A و سایر ویتامین ها است.

آنتی اکسیدان های موجود در فندق به جلوگیری از آسیب رادیکال های آزاد و در نتیجه کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان ها کمک می کند. رادیکال های آزاد برای پوست ، اعصاب ، عروق و بافت کلیه مضر هستند.

2. ارتقای سلامت زنان

فندق مانند سایر مغزها سرشار از پروتئین است و حاوی مقادیر قابل توجهی پتاسیم ، فیبر ، منیزیم ، آهن ، روی ، فسفر ، منگنز و سلنیوم است. مواد معدنی و ویتامین های موجود در فندق به زنان برای بهینه سازی باروری کمک می کند.

محصولات آجیل حاوی فندق به بهبود سلامت سینه کمک می کند. سایر مزایای سلامتی بهبود سیستم گوارش ، جلوگیری از دیابت ، آرتریت ، بیماری قلبی و سرطان است.

3. خواص ضد التهابی

فندق ضد سرطان ، ضد التهاب ، ضد میکروب ، ضد ویروس ، هضم کننده و حتی کاهش وزن است.

ارزش غذایی آن را می توان با نوشیدن یا خوردن مواد مغذی آن به دست آورد.

4. فیبر غذایی بالا

محصولات نخود سرشار از پروتئین هستند و فیبر غذایی برای ورزشکاران و افرادی که از یبوست رنج می برند بسیار مفید است. فیبر به حرکت منظم روده کمک می کند و جذب چربی و کلسترول را کاهش می دهد.

روغن شمعدانی به عنوان یک فیبر غذایی طبیعی و یک داروی موضعی محبوب برای خشکی پوست استفاده می شود. با استفاده از این روغن می توان پوست اطراف دهان ، گردن و چشم را درمان کرد.

این یک اثر ضد التهابی مثر است و به تسکین تورم کمک می کند. روغن شمعدانی را می توان برای بریدگی ، خراشیدگی و کبودی برای تسکین و ترمیم استفاده کرد.

5. بهبود عملکرد کبد

یکی دیگر از مزایای سلامتی ، بهبود عملکرد کبد است. این باعث افزایش فعالیت صفراوی و کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید در جریان خون می شود.

مصرف زیاد فندق باعث تحمل گلوکز ، عملکرد کبد و ایمنی می شود. مطالعات همچنین نشان می دهد که روغن فندق از مرگ سلولی در سرطان زایی جلوگیری می کند و از رشد و عفونت باکتری ها جلوگیری می کند.

روغن شمعدانی حاوی سطوح متوسط ​​تا زیاد اسیدهای چرب ضروری است که برای عملکرد سلولی مفید است.

6. منبع خوب ویتامین ها و مواد معدنی

منبع خوبی از منیزیم ، فسفر ، آهن و مس است. حاوی آنتی اکسیدان است که برای بدن مفید است ، به ویژه در مبارزه با رادیکال های آزاد و به حداقل رساندن اثرات پیری.

این یکی از غنی ترین منابع ویتامین ، مواد معدنی و فیبر غذایی در طبیعت است. مطالعات نشان می دهد افرادی که از رژیم غذایی متعادل پیروی می کنند انرژی بیشتری دریافت می کنند و کمتر مستعد بیماری هستند.

7. از سلامت قلب حمایت می کند

این می تواند عملکرد قلب و عروق ، عملکرد گوارش ، خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده ، بیماری آلزایمر ، فشار خون پایین و قند خون را بهبود بخشد. لوبیا همچنین سرشار از پروتئین است که برای عملکردهای مختلف بدن مورد نیاز بدن است.

با این حال ، افرادی که به بادام زمینی حساسیت دارند باید در انتخاب شمعدانی دقت کنند. دلیل آن این است که حاوی ماده ای به نام لاتکس آلرژیک است که می تواند واکنش آلرژیک ایجاد کند.

8. کاهش اثرات پیری

به افرادی که مایل به جلوگیری یا کاهش اثرات پیری هستند توصیه می شود که آن را به طور منظم مصرف کنند.

مصرف آن باعث بهبود وضعیت پوست ، مو ، ناخن و استخوان می شود و از دیابت ، بیماری های قلبی ، نارسایی کبد و سرطان لوزالمعده محافظت می کند.

اثرات جانبی

مصرف مقادیر بالای فولات عوارض جانبی عمده ای ندارد.

سطح بالای فولات می تواند باعث رشد غیرطبیعی سلول در رحم شود. بنابراین ، به زنان در سنین باروری توصیه می شود از آجیل هایی که دارای فولات زیاد هستند ، خودداری کنند.

برخی از مطالعات اولیه نشان می دهد که مزایای آن به کاهش فشار خون و کاهش کلسترول مرتبط است. با این حال ، تحقیقات بیشتری برای تأیید این ادعا مورد نیاز است.

چگونه شمعدانی بخوریم؟

از آنجا که قوی است ، نباید مقادیر زیادی را به طور منظم مصرف کنید. این بدان معناست که اگر به آجیل حساسیت دارید از شکلات اجتناب کنید – اسیدیته شکلات می تواند با روغن بادام زمینی واکنش داده و طعم کمی ناخوشایند ایجاد کند.

اگر می خواهید از فندق لذت ببرید ، باید کمی در مورد پودر فندق بدانید. پودر از پوسته سخت فندق تهیه می شود و با مرکز نرم مهره بهترین طعم را دارد.

اگر تصمیم دارید غذا بخورید ، بهترین کار این است که ابتدا آن را آزمایش کنید. شما ممکن است آن را به تنهایی دوست داشته باشید ، یا ممکن است آن را به انواع دیگر آجیل اضافه کنید. در بیشتر مواقع احساس خفیفی دارد ، اگرچه در برخی از فروشگاه ها می تواند قوی باشد.

آخرین کلمات من

مزایای شمعدانی بی شمار است. به عنوان مثال ، منبع غنی از فیبر محلول ، منیزیم ، فیتواستروژن ها و آنتی اکسیدان ها است. این مواد برای بدن مفید هستند زیرا به دفع مواد زائد از دستگاه گوارش ، بهبود گردش خون ، افزایش سطح انرژی و تقویت سیستم ایمنی کمک می کنند.

آنها همچنین باعث تقویت سیستم عصبی سالم ، بهبود گردش خون در بدن و کنترل کلسترول می شوند. همچنین به کاهش وزن و کاهش کلسترول کمک می کند.

به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی ، می تواند رادیکال های آزاد بدن را که می تواند باعث بیماری و حتی سرطان شود ، از بین ببرد. به طور کلی ، این آجیل های خوشمزه بسیار سالم هستند.

به طور خلاصه ، مزایای آن مشخص است. این یک آجیل خوشمزه است و فواید زیادی برای سلامتی دارد. به غیر از این ، غذا و همچنین مزایای دارویی را ارائه می دهد. حالا شما می دانید چیست!

دیدگاهتان را بنویسید