3 دسر تعطیلات بدون گلوتن | دختر بقالی سالم


یکی از کارهای مورد علاقه من برای انجام در فصل تعطیلات، شیرینی پزی است. دختر من که 3.5 ساله است، دوست دارد در آشپزخانه به من کمک کند تا مواد را اندازه گیری کنم، هم بزنید و بهترین طعم دهنده باشد!

امروز من 3 دسر تعطیلات گیاهی و بدون گلوتن را به اشتراک می‌گذارم که دوست داریم و با تشکر فراوان از آنها افرا از کانادا برای حمایت مالی از ویدیوی امروز اگر مدتی است که ویدیوهای ما را تماشا می کنید، می دانید که من عاشق شربت افرا به عنوان یک گزینه شیرین کننده طبیعی هستم، بنابراین همه دستور العمل های امروز من دارای شربت افرا خالص از کانادا است.

ابتدا یک نان افرای نان زنجبیلی درست می کنیم! این نان یک مکمل عالی برای یک صبحانه تعطیلات یا پخت و هدیه به کسی که دوستش دارید است! این نان بدون گلوتن، بدون لبنیات است و با مواد واقعی و سالمی مانند جو دوسر، آرد بادام، آب لیمو و شربت افرا درست می‌شود. من آن را دوست دارم شربت افرا خالص از کانادا مستقیماً از شیره درخت افرا گرفته می شود و در صورت مصرف متعادل می تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد.

نان نان زنجبیلی روی بشقاب سفید با دستمال سفید زیر آن.  بطری شربت افرا در سمت چپ.

نان افرا نان زنجبیلی

2021-12-13 14:31:02

بازده – محصول 1

  1. 2 فنجان جو دو سر رول شده
  2. 1/4 فنجان آرد نارگیل
  3. 1/2 فنجان شربت افرا واقعی از کانادا
  4. 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  5. 1 قاشق چایخوری ادویه پای کدو تنبل
  6. 1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل
  7. ¼ قاشق چایخوری نمک دریا
  8. 3 قاشق غذاخوری آب لیمو
  9. 1 ½ فنجان شیر غیر لبنی
  10. 2 عدد تخم مرغ
  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. جو دوسر را به مخلوط کن اضافه کنید و به یک قوام خوب اضافه کنید.
  3. بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
  4. خمیر را در قالبی که کمی چرب کرده اید بریزید و به مدت 55 دقیقه بپزید.
  5. اجازه دهید نان خنک شود و مواد افرا را با هم مخلوط کنید. لذت بردن!

توسط دختر سالم بقالی

دختر خواربارفروش سالم https://www.healthygrocerygirl.com/

عکس عمودی با نان شیرینی زنجبیلی روی بشقاب سفید و دستمال سفره.  شربت سمت چپ.نان نان زنجبیلی روی دستمال و بشقاب سفید.

چه چیزی بهتر از پای؟ MINI PIES! این مینی پای های افرای بامزه و خوشمزه اسپند یک دسر عالی برای تعطیلات است یا اگر برای همسایه های خود غذا درست می کنید! من عاشق این هستم که این دستور غذا شامل مواد غذایی واقعی و کامل است که باعث تقویت مواد مغذی مانند فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی می شود. یکی از دلایلی که من عاشق شربت افرا به عنوان شیرین کننده هستم این است که دارای مواد مغذی خوبی است. شربت افرا خالص منبع عالی منگنز و منبع خوبی از ریبوفلاوین است. در واقع، یک وعده شربت افرا خالص (2 قاشق غذاخوری) حاوی 35 درصد از ارزش روزانه منگنز و 15 درصد برای ریبوفلاوین است.

دو بشقاب با 3 عدد پای کوچک و شربت افرا در بالا سمت راست.

مینی پای اسپند افرا

2021-12-13 14:32:44

بازده – محصول 12

  1. خمیر پای 1 (16 اونس) – فروشگاه خریداری شده یا خانگی
  2. 3/4 فنجان شربت افرا واقعی از کانادا
  3. ¼ فنجان آرد کاساوا
  4. 2 عدد تخم مرغ بزرگ
  5. 1 قاشق چایخوری وانیل
  6. 1/4 قاشق چایخوری نمک
  7. 1 ½ فنجان اسپند
  1. خمیر پای را باز کرده و دایره های کوچکی به قطر 2-3 اینچ برش دهید.
  2. دایره های خمیر را به آرامی در قالب مافین نچسب یا کمی چرب شده فشار دهید.
  3. در یک کاسه متوسط ​​تخم مرغ ها را با همزن بزنید سپس بقیه مواد را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
  4. مخلوط را در فنجان های خمیر بریزید.
  5. در فر از قبل گرم شده با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید.

توسط دختر سالم بقالی

دختر خواربارفروش سالم https://www.healthygrocerygirl.com/

بشقاب سفید با 3 عدد پای کوچک و تابه پای در بالا سمت راست.دو بشقاب با 3 عدد پای کوچک روی هر کدام و تابه پای در بالا سمت راست.

کوکی مورد علاقه من یک کوکی شکلاتی است. دومین مورد علاقه من یک کلوچه ادویه ای زنجبیل افرا است! زنجبیل برای حمایت از سلامت دستگاه گوارش عالی است، دانه‌های کتان دارای فیبر و چربی‌های سالم برای قلب هستند و وقتی صحبت از شربت افرا به میان می‌آید، دانشمندان بیش از 67 ترکیب گیاهی مختلف یا پلی‌فنول‌ها را شناسایی کرده‌اند که 9 مورد آن منحصر به شربت افرا خالص است. یکی از این پلی‌فنول‌ها به‌طور طبیعی هنگام جوشاندن شیره برای تولید شربت افرا تشکیل می‌شود.

قفسه سیمی با کلوچه افرای زنجبیلی روی دستمال سفید.

شیرینی زنجبیل افرا ادویه دار

2021-12-13 14:33:59

بازده – محصول 12

  1. ⅓ فنجان پوره کدو حلوایی شیرین نشده
  2. ¾ فنجان شربت افرا واقعی از کانادا
  3. ¼ فنجان روغن نارگیل ذوب شده
  4. 2 قاشق غذاخوری دانه کتان آسیاب شده
  1. 1 ½ فنجان آرد همه منظوره بدون گلوتن
  2. 1 قاشق چایخوری ادویه پای کدو تنبل
  3. 1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل
  4. ¾ قاشق چایخوری جوش شیرین
  5. ¾ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  6. ¼ قاشق چایخوری نمک
  1. در یک کاسه متوسط ​​همه مواد مرطوب را با هم مخلوط کنید.
  2. در یک کاسه بزرگ همه مواد خشک را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
  3. مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر برچسبی شکل بگیرد.
  4. خمیر را به شکل توپی بریزید و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  5. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
  6. خمیر را به گلوله های کوچک به اندازه حدود 1 اینچ بشکنید. به شکل گرد در آمده و با دست صاف کنید.
  7. برای کوکی های نرم 12 دقیقه بپزید. برای پخت ترد 14.
  8. بگذارید خنک شود و لذت ببرید!

توسط دختر سالم بقالی

دختر خواربارفروش سالم https://www.healthygrocerygirl.com/

شربت افرا در بالا سمت چپ و توری سیمی با کلوچه های افرای زنجبیلی روی دستمال سفید.دستی که شیرینی افرای زنجبیلی را در جلوی تصویر با قفسه سیمی کوکی ها و شربت افرا در پس زمینه نگه می دارد.

دستور العمل های بیشتر با شربت افرا!

سالمون کبابی مرکبات افرا

کلوچه گردو و دانه های افرای اسپند

سالاد افرا تمپه “بیکن” کلم بروکسل

نیش دارچین سیب افرا

افشا: این پست وبلاگ و ویدیو توسط حمایت مالی می شود افرا از کانادا