کوکی‌های شیرینی زنجبیلی – غذای شاد، زندگی سالم


این کوکی‌های شیرینی زنجبیلی وگان نرم و جویدنی با طعم ملاس هستند! ایده آل برای تعطیلات یا هر روزی که نیاز به غذا دارید!

پشته کوکی های شیرینی زنجبیلی وگان که روی آن شکر گذاشته شده است

چرا این دستور العمل کار می کند

آیا شما فقط عاشق شیرینی های زنجبیلی هستید اما احساس می کنید درست کردن آنها کمی دردسرساز است؟ من نمی توانستم بیشتر موافق باشم. ابتدا باید خمیر را درست کنید. سپس آن را برای همیشه آرام می کنید. سپس تمام بچه ها و دختران شیرینی زنجفیلی را از بین ببرید.

این کوکی‌های شیرینی زنجبیلی وگان همه چیزهایی هستند که در مورد کوکی‌های خوشمزه زمستانی به آن نیاز داشته‌اید:

  • بسته بندی شده پر از طعم زنجبیل.
  • از داخل نرم با بیرونی شفاف.
  • درست کردن آن بسیار آسان است – واقعاً نمی توانید این بچه ها را به هم بزنید.
  • برای باز کردن خمیر و شکل دادن به آن مشکلی ندارید.

اینها را به بشقاب شیرینی تعطیلات خود اضافه کنید، بابانوئل مطمئناً در تمام طول شب شاد خواهد بود!

کانون توجه مواد تشکیل دهنده و جایگزینی

مواد لازم برای کوکی ها در کاسه های جداگانه

زنجبیل تازه – من عاشق استفاده از زنجبیل تازه در این شیرینی های زنجبیلی هستم. طعم آن فقط طعم واقعی تر است. اما یک چیزی که می‌خواهید از آن مطمئن باشید این است که مطمئن شوید که تکه‌های زنجبیل را کمی کوچک می‌کنید (نکات حرفه‌ای من را در زیر بررسی کنید تا ببینید چگونه این کار را انجام می‌دهم). بدترین چیز این است که یک کلوچه را گاز بگیرید و یک تکه زنجبیل بزرگ در لقمه خود بیاورید.

اگر ترجیح می دهید، زنجبیل تازه را با 1 1/2 قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده جایگزین کنید.

شربت افرا – استفاده از شربت افرا به جای شکر، شیرینی مورد علاقه من است. اما فقط مطمئن شوید که از شربت افرا خالص استفاده می کنید نه از شربت پنکیک.

روش دیگر، می توانید از آگاو یا عسل استفاده کنید.

ملاس – ملاس ماده‌ای است که نمی‌توانید در این دستور جایگزین کنید. منظورم این است که دستور پخت شیرینی زنجبیلی بدون طعم غنی از ملاس چیست؟

سس سیب – در اینجا یکی دیگر از هک های پخت گیاهی مورد علاقه من است. سس سیب یک اتصال دهنده عالی برای دستور العمل هایی است که معمولاً به تخم مرغ نیاز دارند. فقط حتما از سس سیب شیرین نشده استفاده کنید تا روی شیرینی آن تاثیر زیادی نگذارد.

کره گیاهی – مارک های مورد علاقه من از کره گیاهی، چوب های تعادل زمین و Miyokos هستند. هر دو طعم عالی دارند و در دستور العمل های پخت به خوبی عمل می کنند. از طرف دیگر، می توانید در اینجا از چوب های کوتاه کننده استفاده کنید.

آرد همه منظوره – این دستور پخت با هیچ آرد دیگری تست نشده است، اما اگر آرد دیگری را امتحان کردید، خوشحال می شوم تجربیات شما را در نظرات بدانم.

شکر دانه ریز – این کاملا اختیاری است، اما من دوست دارم قبل از پخت، شکر دانه‌ریز را روی کلوچه‌ها بپاشم تا در هر لقمه آن کرانچ کریستالیزه کلاسیک را به دست بیاورم. در اینجا می توانید از شکر نارگیل، شکر خام یا فقط شکر نیشکر سفید قدیمی استفاده کنید.

دستورالعمل های گام به گام برای کوکی های شیرینی زنجبیلی وگان

مرحله 1 – مواد مرطوب را با هم ترکیب کنید. در یک کاسه بزرگ، زنجبیل، شربت افرا، ملاس، سس سیب و کره گیاهی را با هم مخلوط کنید.

مرحله 2 – مواد خشک را با هم ترکیب کنید. در یک کاسه متوسط ​​جداگانه، آرد، شکر قهوه ای، جوش شیرین، دارچین، میخک و نمک را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید.

مرحله 3 – مواد خشک را به مواد مرطوب اضافه کنید. مواد خشک را به مواد مرطوب اضافه کنید و هم بزنید تا همه چیز یکدست شود. خمیر کاملاً غلیظ می شود و ممکن است بهتر باشد از دستان خود تا آخر استفاده کنید.

مرحله 4 – خمیر را فرم دهید. خمیر مخلوط شده را به شکل یک توپ خمیر در آورید.

مرحله 5 – گلوله های خمیر درست کنید. با استفاده از قاشق به اندازه یک قاشق غذاخوری، توپ های گرد درست کنید و روی ورقه پخت با پوشش روغنی قرار دهید. هر توپ را با کف یک لیوان یا ظرف کوچک صاف کنید. روی هر شیرینی شکر گرانول بپاشید.

مرحله 6 – پخت. به مدت 12-14 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید.

مرحله 7 – خنک بگذارید کوکی ها روی توری خنک کننده خنک شوند.

عکس های مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی زنجبیلی وگان

نکات حرفه ای هالی اینسایدر

مطمئن شوید که زنجبیل ریز باشد

آخرین چیزی که هنگام گاز گرفتن یکی از این شیرینی ها می خواهید این است که یک تکه بزرگ زنجبیل در دهان خود داشته باشید. در مورد یک ادویه صحبت کنید! ترفند من برای کوچک نگه داشتن زنجبیل این است که آن را با زستر یا میکروپلن رنده کنید. فقط زنجبیل را پوست بگیرید و رنده کنید.

خمیر را سرد کنید

این دستور العمل نیازی به خنک کردن خمیر مانند بسیاری از دستور العمل های شیرینی زنجبیلی دیگر ندارد، اما سرد کردن آن حتی به مدت 10 تا 20 دقیقه قبل از پخت تضمین می کند که گلوله های خمیر کوچک شما در سراسر ورقه پخت و درون یکدیگر پخش نمی شوند.

از کره با دمای اتاق استفاده کنید

من به شدت پیشنهاد می کنم از کره با دمای اتاق در این دستور پخت استفاده کنید تا هم زدن آن با سایر مواد راحت تر شود و هم راحت تر ترکیب شود.

آرد را به درستی اندازه بگیرید

یک راه درست و غلط برای اندازه گیری آرد وجود دارد و تفاوت زیادی در نتایج پخت شما ایجاد می کند. روشی که من توصیه می کنم این است که ابتدا آرد را در ظرف یا کیسه آن بریزید تا همه آن در آنجا بسته بندی نشود. سپس با قاشق آرد را داخل یک پیمانه بریزید تا کمی پر شود. آن را در آن بسته بندی نکنید. فقط قاشق ها را در پیمانه اندازه گیری قرار دهید. پس از پر شدن، با استفاده از پشت یک چاقو، سطح آرد را هم تراز کنید تا با فنجان اندازه گیری همسطح شود.

برای کوکی های نرم تر

اگر می‌خواهید شیرینی‌های نرمی داشته باشید، من زمان پخت کمتری را انتخاب می‌کنم، زمانی که فقط در مرکز پخته شده‌اند و هنوز کمی پخته به نظر می‌رسند، آن‌ها را از فر بیرون می‌آورم. وقتی از فر بیرون آوردید، آنها را روی سینی فر بگذارید و کاملاً تمام می شوند! اگر می خواهید یک زنجبیل بیشتر بپزید، می توانید به مدت 14 دقیقه کامل بپزید.

پشته زیبای کوکی های شیرینی زنجبیلی وگان در کنار یک کاسه شکر و کلوچه های بیشتر
ماندگاری این کوکی ها چقدر است؟


این کوکی ها را تا یک هفته در یک ظرف در بسته نگه دارید تا بهترین نتیجه را بگیرید. برای نرم نگه داشتن آنها تا زمانی که ممکن است، یک تکه نان را در ظرف بریزید.

آیا می توانم خمیر را فریز کنم؟

آره! تا زمانی که خمیر را خوب بپیچید، می توان آن را تا یک ماه منجمد کرد. فقط اجازه دهید یک شب در یخچال یخ زدایی شود و سپس آن را به دمای اتاق برسانید تا به شکل توپ در بیاید. از طرف دیگر، می توانید به شکل توپ ها بغلتانید و سپس فریز کنید. ذوب کنید، به دمای اتاق برسانید و طبق دستورالعمل بپزید.

از کجا می توانم کره گیاهی پیدا کنم؟


معمولاً کره گیاهی درست نزدیک کره معمولی در قسمت یخچال فروشگاه مواد غذایی شما یافت می شود. با این حال، هر چند وقت یکبار، یک فروشگاه دارای یک بخش جداگانه گیاهخواری یا بدون لبنیات است که اقلامی مانند این دارد. به دنبال مارک های Earth Balance یا Miyokos باشید.

آیا می توان این کوکی ها را بدون گلوتن درست کرد؟

من در واقع یک نسخه بدون گلوتن از این کوکی را امتحان نکرده ام، اما در گذشته با دستور العمل های دیگر با استفاده از آرد بدون گلوتن 1:1 باب رد میل باب به موفقیت رسیده ام.

به دنبال دستور العمل های پخت وگان بیشتر هستید؟

کوکی شکلاتی با بلغور جو دوسر وگان

نعناهای نازک وگان خانگی

کوکی‌های شکلاتی دوبل وگان

کیک پنیر وگان پخته شده

براونی های وگان بدجنس

پای کرم نارگیل وگان

اکنون که می‌دانید طرز تهیه این کوکی‌های شیرینی زنجبیلی وگان چگونه آسان است، لطفاً در زیر به آن رتبه ستاره بدهید و نظر بدهید و به من اطلاع دهید که چگونه برای شما درست شد.

کوکی های شیرینی زنجبیلی وگان

کوکی های شیرینی زنجبیلی وگان

این کوکی‌های شیرینی زنجبیلی وگان نرم و جویدنی با طعم ملاس هستند! ایده آل برای تعطیلات یا هر روزی که نیاز به غذا دارید!

چاپ سنجاق نرخ

دوره: دستور پخت دسر وگان

غذا: آمریکایی

رژیم غذایی: وگان

زمان آماده سازی: 15 دقایق

زمان پخت: 20 دقایق

خدمات: 25 بیسکویت ها

کالری: 100کیلو کالری

دستورالعمل ها

  • فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. ورقه پخت را با کاغذ روغنی آماده کنید. کنار بگذارید.

  • در یک کاسه بزرگ، زنجبیل، شربت افرا، ملاس، سس سیب و کره گیاهی را اضافه کنید. با استفاده از همزن دستی خوب هم بزنید.

  • در یک کاسه متوسط ​​جداگانه، آرد، شکر قهوه ای، جوش شیرین، دارچین، میخک و نمک را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید.

  • مواد خشک را کم کم به مواد مرطوب اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند. در پایان، بهتر است از دستان خود استفاده کنید، زیرا خمیر کاملاً غلیظ می شود. خمیر را به شکل توپ در آورید.

  • به اندازه یک قاشق غذاخوری از خمیر را بردارید، به شکل توپ های گرد درآورید و روی یک ورقه پخت با کاغذ روغنی قرار دهید. هر توپ را با کف یک لیوان یا ظرف کوچک صاف کنید. روی هر شیرینی مقدار کمی شکر گرانول بپاشید.

  • به مدت 12-14 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید. بگذارید روی توری خنک کننده خنک شود.

یادداشت

مطمئن شوید که زنجبیل ریز باشد

آخرین چیزی که هنگام گاز گرفتن یکی از این شیرینی ها می خواهید این است که یک تکه بزرگ زنجبیل در دهان خود داشته باشید. در مورد یک ادویه صحبت کنید! ترفند من برای کوچک نگه داشتن زنجبیل این است که آن را با زستر یا میکروپلن رنده کنید. فقط زنجبیل را پوست بگیرید و رنده کنید.

خمیر را سرد کنید

این دستور العمل نیازی به خنک کردن خمیر مانند بسیاری از دستور العمل های شیرینی زنجبیلی دیگر ندارد، اما سرد کردن آن حتی به مدت 10 تا 20 دقیقه قبل از پخت تضمین می کند که گلوله های خمیر کوچک شما در سراسر ورقه پخت و درون یکدیگر پخش نمی شوند.

از کره با دمای اتاق استفاده کنید

من به شدت پیشنهاد می کنم از کره با دمای اتاق در این دستور پخت استفاده کنید تا هم زدن آن با سایر مواد راحت تر شود و هم راحت تر ترکیب شود.

آرد را به درستی اندازه بگیرید

یک راه درست و غلط برای اندازه گیری آرد وجود دارد و تفاوت زیادی در نتایج پخت شما ایجاد می کند. روشی که من توصیه می کنم این است که ابتدا آرد را در ظرف یا کیسه آن پف کنید تا همه آن در آنجا بسته بندی نشود. سپس با قاشق آرد را داخل یک پیمانه بریزید تا کمی پر شود. آن را در آن بسته بندی نکنید. فقط قاشق ها را در پیمانه اندازه گیری قرار دهید. پس از پر شدن، با استفاده از پشت یک چاقو، سطح آرد را هم تراز کنید تا با فنجان اندازه گیری همسطح شود.

برای کوکی های نرم تر

اگر می‌خواهید شیرینی‌های نرمی داشته باشید، من زمان پخت کمتری را انتخاب می‌کنم، زمانی که فقط در مرکز پخته شده‌اند و هنوز کمی پخته به نظر می‌رسند، آن‌ها را از فر بیرون می‌آورم. وقتی از فر بیرون آوردید، آنها را روی سینی فر بگذارید و کاملاً تمام می شوند! اگر می خواهید یک زنجبیل بیشتر بپزید، می توانید به مدت 14 دقیقه کامل بپزید.

تغذیه

خدمت رسانی: 1کوکی | کالری: 100کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 20g | پروتئین: 1g | چربی: 2g | چربی های اشباع شده: 1g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 1g | چربی ترانس: 1g | سدیم: 129میلی گرم | پتاسیم: 83میلی گرم | فیبر: 1g | قند: 11g | ویتامین A: 88IU | ویتامین سی: 1میلی گرم | کلسیم: 19میلی گرم | اهن: 1میلی گرم