پای کدو حلوایی آسان پخت آهسته با میسو: یک پای وگان شکرگزاری


اگر به دنبال یک دستور پای وگان برای شکرگزاری هستید که جشن و منحط باشد، باید ساده من را امتحان کنید. پای کدو حلوایی آهسته پز با میسو

همچنین فضایی را در فر شما برای پخت و پز بیشتر تعطیلات برای جشن های خانوادگی شما آزاد می کند.

این پای کدو حلوایی وگان با میسو، دسر مورد علاقه من برای روز شکرگزاری است.  شما همه را در اجاق گاز آهسته خود درست می کنید و شامل یک گزینه پوسته بدون گلوتن است!
عکس کیت لوئیس

پای کدو حلوایی وگان من یک استراحت تعطیلات از پای کدو تنبل سنتی است و در آهسته پز شما طبخ می شود. این غنی، منحط است، و کمی نمک و عمق از میزو اضافه شده است.

پای در اجاق گاز آهسته شما پخته می شود و فضایی را در فر شما برای پذیرایی بیشتر در تعطیلات آزاد می کند.

آیا پای کدو تنبل از کدو حلوایی تهیه می شود؟

پوره کدو تنبل کنسرو شده ای که می خریم حاوی کدو تنبل نارنجی جک و فانوس نیست.

ده ها نوع کدو حلوایی زمستانی وجود دارد که بسیاری از آن ها نیز کدو تنبل محسوب می شوند.

به احتمال زیاد مقداری پوره کدو حلوایی در آن قوطی وجود دارد!

کدو حلوایی را از وسط نصف کنید.

برخی از انواعی که ممکن است در یک قوطی وجود داشته باشد عبارتند از بوترنات، هابارد، بوستون مارو و گلدن دلیشز.

همه اینها رشته های کمتر، طعم غنی تر و حتی شیرینی بیشتری نسبت به کدو تنبل ساده قدیمی دارند.

ممکن است بدون اینکه بدانید دسر کدو حلوایی خورده اید.

آیا کدو حلوایی همان کدو حلوایی است؟

این بسیار شبیه است، اما کره در واقع کمی شیرین تر است. شما می توانید این دو را در هر دستور غذایی شیرین یا شور تغییر دهید. داخل کره به رنگ نارنجی روشن است.

شما می توانید انواع زیادی از کدو حلوایی زمستانی، از جمله کدو حلوایی و کره ای را در بازار کشاورزان پیدا کنید، اما آنها بیشتر در خواربارفروشی های معمولی و Trader Joe به نمایش در می آیند.

کدو حلوایی را روی یک تخته برش چوبی تیره نصف کنید.

آیا می توانم این را در فر درست کنم؟

شما مطمئنا می توانید! فقط یک تابه پای را روغن بزنید و خمیر را فشار دهید یا باز کنید و پوسته پای پخته نشده را در آن قرار دهید. فیلینگ خوشمزه پای کدو حلوایی را داخل کراست بریزید.

سپس قالب پای را روی یک ورقه فر لبه دار قرار دهید تا داخل و خارج شدن از فر راحت تر شود. در دمای 350 درجه بپزید تا وسط پخته شود.

میسو چیست؟

Miso در نسخه های روشن تر و تیره تر عرضه می شود. هر چه رنگ تیره تر باشد طعم آن غنی تر است.

میسو یک محصول تخمیر شده سویا است و اگر نمی توانید سویا بخورید نسخه ای از نخود تهیه شده است.

مواد لازم برای تهیه این پای کدو حلوایی وگان

برای درست کردن کراست یا به یک مخلوط پای بدون گلوتن و مواد لازم نیاز دارید، یا به آرد شیرینی گندم کامل، میسو، آب سرد، و مقداری کره گیاهی یا روغن نارگیل.

اگر میسو ندارید می توانید به جای آن از 1/2 قاشق چایخوری نمک استفاده کنید.

برای دیدن ایده های بدون روغن به خواندن این پست ادامه دهید!

برای پر کردن به یک قوطی 15 اونسی پوره کدو حلوایی نیاز دارید، اما می توانید از کدو تنبل استفاده کنید یا آن را به صورت پای سیب زمینی شیرین درست کنید.

هر نسخه ای روی میز شکرگزاری شما عالی خواهد بود. اگر از پوره خانگی استفاده می کنید، حتما خوب صاف کنید و حدود 1/2 فنجان استفاده کنید.

سپس مقداری توفو ابریشمی، شکر قهوه ای یا شکر نارگیل، میسو، ملاس، دارچین، زنجبیل و جوز هندی را به آن اضافه می کنیم.

همچنین به غذاساز و آهسته پز نیاز دارید. من دوست دارم از یک بیضی استفاده کنم، اما این کار در یک گلدان گرد هم کار می کند.

نحوه ساخت (گام به گام):

مخلوط آرد و مواد باقیمانده برای کراست را در غذاسازتان مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا شروع به شکل گیری یک توپ کند.

آهسته پز خود را با کاغذ روغنی بپوشانید تا پس از تمام شدن پای، راحت تر برداشته شود.

مواد تشکیل دهنده پوسته پای بدون گلوتن در یک غذاساز برای تهیه سریع و آسان آن.

پوسته را فشار دهید و آن را تا جایی که می توانید یکدست کنید و یک لبه لبه/کراست 1⁄4 اینچی در اطراف ایجاد کنید.

من یک ظرف آرام پز را در دست گرفته ام که یک پوسته پای فلوت دار در آن فشرده شده است.

در صورت تمایل کاسه غذاساز را بشویید یا فقط آن را تمیز کنید.

مواد پرکننده را اضافه کنید و آنقدر عمل کنید تا نرم و ابریشمی شود.

تمام مواد تشکیل دهنده پای کدو حلوایی در کاسه غذاساز.

داخل پوسته بریزید.

پای در آرام پز آماده طبخ است.

یک حوله تمیز بین درب و ظرف قرار دهید.

وقتی در اجاق آهسته می پزید، باید یک حوله تمیز بین درب و ظرف داشته باشید تا غلیظ شود.

به مدت 1/2 تا 2/2 ساعت با حرارت زیاد بپزید تا وسط آن سفت شود. هنوز هم کمی تکان می خورد، اما اگر متوجه شدید بخار زیادی از وسط خارج می شود، می توانید با درب بسته بپزید تا 30 دقیقه آخر پخت غذا سفت شود.

پای تقریباً آماده است - هنوز کمی در وسط است، بنابراین احتمالاً به 30 دقیقه دیگر پخت نیاز دارد.

قسمت بالای آن در دیگ قهوه ای طلایی نمی شود، اما می توانید پخت آن را در فر درست در ظرف غذا به پایان برسانید.

بعد از اتمام کار از کاغذ روغنی به عنوان دسته استفاده کنید و پای را روی توری سیمی ببرید.

از چه سایز آرام پز استفاده کنم؟

در ویدیو من از Hamilton Beach 3 in 1 استفاده می کنم که دیگر ساخته نشده است. می توانید از آرام پز 4 یا 6 لیتری استفاده کنید.

بر خلاف دیگر دستور پخت های آرام پز، اندازه آن به این اندازه مهم نیست زیرا ما هیچ یک از اندازه ها را خیلی پر نمی کنیم.

فقط مراقب پوسته باشید و تکان دهید تا ببینید که آیا فیلینگ سفت شده است یا خیر.

بسته به اندازه و شکلی که استفاده می کنید، ممکن است کراست پای و فیلینگ باقی مانده باشد.

فقط کافی است مواد اضافی را در قالب مافین به عنوان پای کوچک بپزید و دمای فر را روی 350 تنظیم کنید تا زمانی که فیلینگ بسته شود و پوسته شروع به قهوه ای شدن کند، حدود 15 تا 20 دقیقه.

در اینجا چند راه برای آماده کردن این قبل از زمان وجود دارد:

می توانید فیلینگ کراست و کدو حلوایی را از قبل درست کنید و در یخچال نگهداری کنید.
فقط مطمئن شوید که پوسته را در پلاستیک محکم بپیچید تا خشک نشود و حدود 20 تا 30 دقیقه آن را بگذارید تا قبل از فشار دادن در پوسته به دمای اتاق نرم شود.

به جای کره گیاهی از چه چیزی می توانم استفاده کنم؟

می توانید از 3/4 مقدار روغن نارگیل استفاده کنید. من فکر می کنم این مقدار برای روغن زیتون یا آووکادو تقریباً یکسان باشد.

آیا می توان این را بدون روغن اضافه کرد؟

این دستور غذا یک غذای منحط است و همانطور که نوشته شده است شامل کره گیاهی در پوسته است. هر چند چند انتخاب وجود دارد که می توانید برای سلامت آن انجام دهید.
به صورت پودینگ بدون پوسته بپزید.
می توانید این کار را در آرام پز یا در فر انجام دهید. من فکر می کنم در رامکین های فردی بهترین است. اگر این کار را انجام دادید، در حین پختن در دیگ یا فر، اطراف رامکین ها را آب اضافه کنید.
از دستور پخت کیک بدون روغن استفاده کنید.
می توانید پوسته پای بدون روغن Virtual Vegan را امتحان کنید.

به جای شکر قهوه ای از چی استفاده کنم؟

می توانید شکر نارگیل، شکر گیاهی یا شکر خرما را جایگزین شکر قهوه ای کنید.
اگر بخواهید می توانید از شیرین کننده مایع مانند شربت خرما یا شربت افرا استفاده کنید، اما باید توفوی ابریشمی کمتری اضافه کنید. این کار را با اضافه کردن 1/4 ظرف در یک زمان انجام دهید.

چگونه می توانم این بدون گلوتن را درست کنم؟

تنها گلوتن موجود در این دستور، پوسته است. در ویدئویی که در دستور غذا به آن لینک داده‌ام، از مخلوط پوسته بدون گلوتن باب رد میل استفاده می‌کنم.
می‌توانید مخلوط پخت بدون گلوتن مورد علاقه‌تان، مانند باب رد میل 1 تا 1، یا مخلوط غلات کامل مانند این را انتخاب کنید.مخلوط پوسته پای بدون گلوتن باب رد میل

دستور العمل های دسر بیشتر از جمله پای پاییزی!

شما برای شام شکرگزاری خود به چیزی بیش از کاسه سیب زمینی شیرین نیاز دارید، و در زیر چند دسر دارم که ممکن است مورد علاقه جدید خانواده باشد. اما تعدادی پای کدو تنبل کلاسیک وگان وجود دارد که می توانید از بین آنها نیز انتخاب کنید.

این پای کدو حلوایی وگان با میسو، دسر مورد علاقه من برای روز شکرگزاری است.  شما همه را در اجاق گاز آهسته خود درست می کنید و شامل یک گزینه پوسته بدون گلوتن است!

پای کدو حلوایی آسان پخت آهسته با میسو: یک پای وگان شکرگزاری

کتی هستر

من می خواستم به شما یک دسر تعطیلات بدهم که بتوانید آن را به دوستان و خانواده خود نشان دهید. اینجا پای کدو تنبل ساده و قدیمی وجود ندارد! پایه آن یک پوسته غلات کامل ساده است. وسط آن یک پوره توفوی کره کمی شیرین با کمی میسو و مقدار زیادی ادویه است.

زمان آماده سازی 20 دقیقه

زمان پخت 2 ساعت

دوره دسر

غذا آمریکایی

خدمات 8 وعده های غذایی

کالری 271 کیلو کالری

تجهیزات

  • غذاساز

  • آرام پز

عناصر

مواد تشکیل دهنده کراست

  • 2 فنجان ها آرد شیرینی کامل گندم ، یا از مخلوط کراست پای بدون گلوتن استفاده کنید
  • ½ قاشق چایخوری میسو
  • ½ فنجان آب سرد
  • ½ فنجان کره گیاهی استیک ترجیحا – می توانید از روغن نارگیل استفاده کنید

مواد پرکننده

  • 1 15 اونس می توان پوره کدو حلوایی یا پوره کدو تنبل یا سیب زمینی شیرین
  • 1 جعبه 12.3 اونس توفو ابریشمی
  • ¾ فنجان شکر قهوهای یا زیر شکر نارگیل یا خرما
  • 2 قاشق چایخوری میسو زرد
  • 1 قاشق چایخوری ملاس
  • 1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
  • ¾ قاشق چایخوری زنجبیل زمینی
  • ¼ قاشق چایخوری جوز هندی

ویدئو

تغذیه

کالری: 271کیلو کالریکربوهیدرات ها: 43gپروتئین: 4gچربی: 10gچربی های اشباع شده: 3gچربی های چند غیر اشباع: 3gچربی اشباع شده: 4gچربی ترانس: 1gسدیم: 169میلی گرمپتاسیم: 161میلی گرمفیبر: 3gقند: 21gویتامین A: 558IUویتامین سی: 1میلی گرمکلسیم: 34میلی گرماهن: 1میلی گرم

کلمه کلیدی پای کدو حلوایی، پای آرام پز، پای وگان شکرگزاری