قایق کدو سبز کبابی

سرگرم کننده و جشن، این قایق های کدو سبز کیفیت “چشم شیرین” را ارائه می دهند که به خوردن سبزیجات شما کمی هیجان انگیزتر می شود. آنها همچنین غذای جانبی “غذاهای کامل” عالی برای آرایش مرغ یا ماهی کبابی هستند. من در ابتدا دستور العمل مشابهی برای قایق های کدو سبز داشتم اما برای این دستور تصمیم گرفتم به جای آن از پنیر بز استفاده کنم. من پنیرها را عوض کردم چون پنیر بز راحت تر از پنیر فتا هضم می شود. با وجود اینکه 25 درصد از جمعیت آمریکا به لاکتوز حساس هستند، اما اکثر افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز می توانند پنیر بز را بدون هیچ مشکلی هضم کنند. من به پنیر بز روی آوردم تا افراد بیشتری بتوانند از این دستور غذا لذت ببرند، اما فکر می‌کنم طعم پنیر بز را حتی بهتر از پنیر فتا دوست دارم. بنابراین این تعویض به خوبی انجام شد!

من همچنین گوجه فرنگی خشک شده و رویه “خرده” گردوی کاج را اضافه کردم. آجیل کاج نه تنها غنای شگفت‌انگیزی می‌دهد، بلکه اخیراً متوجه شدم که آجیل کاج حاوی اسید پینولنیک است، نوعی اسید چرب خاص که باعث ترشح هورمون سرکوب‌کننده اشتها به نام CCK می‌شود. بنابراین، حتی با وجود اینکه آجیل کاج حاوی مقدار زیادی چربی است، نوع خوبی از چربی است که اگر سعی در کنترل اشتهای خود و کاهش وزن دارید، در واقع بسیار مفید است. آجیل کاج همچنین دارای مواد مغذی استثنایی و غنی از پروتئین است. و آنها جایگزینی شگفت انگیز برای آرد سوخاری های بی ارزش تهیه شده با آرد تصفیه شده درست می کنند! به هر حال، نتیجه نهایی یک غذای فوق العاده ساده، فوق العاده سالم، از نظر بصری چشمگیر و بسیار خوشمزه است که مطمئنا دوستش خواهید داشت. ویدیوی زیر به شما نشان می دهد که این کار به آسانی 1-2-3 است…

مواد لازم (4 عدد)

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر

1 قاشق غذاخوری سیر، ریز خرد شده

2 عدد کدو سبز از طول نصف شده

نمک دریا، به مزه

فلفل سیاه آسیاب شده، به مزه

1/3 فنجان پنیر بز

1/4 فنجان آجیل کاج

3 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی خشک بسته بندی شده در روغن زیتون فرابکر، خرد شده

1. جوجه گوشتی را از قبل گرم کنید.

2. روغن زیتون فوق بکر را در یک تابه بزرگ ضد فر (مانند یک ماهیتابه چدنی) روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید، تا زمانی که سیر تازه شروع به قهوه ای طلایی شدن کند.

3. کدو سبز را با نمک و فلفل مزه دار کنید. کدو سبز را با سیر به ماهیتابه اضافه کنید و با انگشتان خود کمی کدوها را داخل ماهیتابه فشار دهید. کدو سبز را ۲ تا ۳ دقیقه یا تا زمانی که روی آن شروع به کاراملی شدن کند بپزید.

4. کدو سبز را برگردانید و 2 تا 3 دقیقه دیگر روی آن بپزید. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.

5. آجیل کاج را در یک غذاساز کوچک قرار دهید. به مدت 15 ثانیه پردازش کنید تا “خردها” درست شود.

6. پنیر بز را روی کدو سبز بمالید. روی آن را با گوجه فرنگی خشک شده بریزید. روی آن خرده های مغز کاج بپاشید. قایق های کدو سبز را حدود 2 دقیقه یا تا زمانی که پنیر بز ذوب شود، آب پز کنید. گرم سرو کنید.