غذای عالی ، وعده های بزرگ و فضایی دوستانه در Dulse Culture در آستوریا


همه چیز با یک churro شروع شد. کلی داد ، “نانوایی آموزش دیده در خانه” که در فلاشینگ بزرگ شد و قبل از مهاجرت به ایست نورتپورت با دخترانش در آستوریا زندگی می کرد ، آرزو داشت روزی یک رستوران باز کند. اما تا زمانی که فرزندانش بزرگ شدند (کوچکترین او 17 ساله بود) و مهمتر از همه ، دوستش خوان کورتز یکی از چوراهای تازه ایجاد شده را به او داد ، به طوری که برنامه ریزی سرعت بیشتری گرفت.

پاپاس آخر هفته گذشته به Gothamist گفت: “خوان من را یک دزد کرد و من عاشق او شدم.” “و من دوست داشتم ، آنها مجبورند جایی را بفروشند زیرا آنها بسیار خوب هستند! این تازه آغاز کار بود … اما بعد من فکر می کردم آه اجازه دهید مقداری بستنی اضافه کنیم – من دوست دارم بستنی خودم را بسازم – و سپس فکر کردیم ، کمی غذا اما اضافه کنید … “

و سپس همه گیری ظاهر شد ، که تا حدی عزم و اراده او را تقویت کرد. پدر گفت: “من فقط می خواستم رویای خود را زندگی کنم ، ببینم آیا می توانم آن را محقق کنم و فقط در زندگی شانس داشته باشم.” “بعد از ضربه کووید و هر اتفاقی که بعد از آن افتاد ، من فکر کردم – زندگی کوتاه است ، هیچ زمانی مانند زمان حال وجود ندارد ، بیایید فقط تلاش کنیم.”

منوی Dulce Cultura مملو از گزینه های جذاب است. ده ها نوع کوسادیلا ، چندین تورتیلا ، برخی از بوریتوها ، و همچنین ناچوهای بارگذاری شده ، باندریلا (یا “سگ های خیابانی مکزیکی”) ، طعم ، اسکیته های تعیین کننده (که عالی به نظر می رسد) و سیب زمینی سرخ کرده پنیری ، که من آنها را با سبزیجات وگان می کنم. ذرت و گل کلم بو داده..

سیب زمینی های سرخ کرده وحشتناک بودند ، یک وعده بزرگ سیب زمینی ترد زیر یک سس پنیر نارنجی مضحک دفن شد. پدر با این غذا دو نوع سس داغ خانگی روی میز من سرو کرد ، یکی از هابنرو ، دیگری از فلفل شبح و این بهشت ​​غذای سنگی بود.

تاکای بیریا (دو تا 10 دلار) ، تاکو ماهی (دو نفر 10 دلار) ، تاکو شکم خوک (دو عدد 13)

تاکای بیریا (دو تا 10 دلار) ، تاکو ماهی (دو نفر 10 دلار) ، تاکو شکم خوک (دو عدد 13)

فلش

تاکو مرکز اصلی غذای خوشمزه اینجاست و سه موردی که من خوردم بهترین بودند. کورتز از نظر مواد تشکیل دهنده خود نیز خسته کننده نیست و شکم خوک با یک تخته بزرگ گوشت خوک ، چرب و نرم و یک توده چاشنی خنک به خوبی متعادل شده است. تاکوهای ماهی با فیله های کمی خرد شده و سرخ شده پر شده بودند ، بیشتر آنها آهسته بودند ، و همچنین یک سالسای آناناس انبه به خوبی طراحی شده بود. و بریانی گوشت گاو حیوانی بود ، به تنهایی غنی ، آبدار و کثیف ، و هنگامی که در کاندوم غوطه ور می شد ، آن را بیشتر می کرد.

سایر گزینه های تاکو شامل کوریزو با پنیر ، فوجیتا مرغ با سس ذرت بوداده ، کارن آسادا ، ال پاستور ، میگو با آووکادو و قارچ با پنیر اگزاکا است. همه تاکوها در دو سفارش ، معمولاً با قیمت حدود 9 دلار عرضه می شوند ، اما می توانید انواع آن را مخلوط کرده و با آنها سه گانه فریب دهید.

در صورت امکان فضا را برای دسر ذخیره کنید. یا در زمان های دیگر برای تهیه دسر برگردید ، که شامل طیف وسیعی از بستنی های خانگی در طعم هایی مانند میوه شور ، نوتلا کنچا ، شکلات ، انبه و کره بیسکویت است. می توانید انواع شربت ها و روکش های شیرین را برای تهیه آفتابگردان اضافه کنید یا پیمانه خود را برای یک ساندویچ بستنی به مخروط تازه اضافه کنید. من این کار را با دارچین چورو Dad’s Chuno انجام دادم و بسیار خوشمزه بود ، یک درمان که همه ثواب آور بود ، بدون غم و اندوه.

و البته ، کورتز چورو وجود دارد ، که شما آنها را معمولاً “چوب” سفارش می دهید یا با چیزی مانند نوتلا یا dulce de leche پر می کنید ، یا به عنوان “حلقه چورو” در طعم هایی مانند سنگریزه های میوه ای ، لکه ها و شادی بادام. پدر هنوز منتظر مجوز آبجو و شراب است ، اما در این میان قهوه ، جاریتوس و باغبانی مناسب وجود دارد.

Dulce Cultura یک امر داخلی است. بعدازظهرهای شنبه ، پدر مشغول پختن ، پختن و ارائه مهمانداری نامحدود برای همه کسانی بود که به خانه می آمدند. دختر میانی او مدتی را صرف کار بر روی پیشخوان ، غذا و میزهای دویدن می کرد. و کورتز دوباره به آشپزخانه برگشت.

پدر و کورتز خودشان فضا را ایجاد کردند و اساساً آن را “قبل از کار ، بعد از کار ، شش ماه خون ، عرق و اشک” ساختند ، که دارای قسمت نشیمن Nifty در پیاده رو و یک نیمکت پنجره با بالش یا بالشتک در داخل مجموعه قبل از سرویس است. ضیافت رنگارنگ تزئینات فصل ترسناک در حال حاضر مد شده است.

درون فرهنگ شیرین

پاپاس می گوید از اینکه هر روز به آستوریا باز می گردد بسیار خوشحال است. “می دانید وقتی در جایی قدم می زنید و احساس می کنید درست است؟ فقط احساس خوبی داشت. این محله عالی است. همه هستند بنابراین مهربان من همه افراد جامعه را دوست دارم ، این عالی است. “همانطور که من آنجا نشستم و غذا را آماده کردم ، مهم نیست که چند پاسپاپا برای استقبال من ایستادند ، من می گویم احساسات متقابل بود.

Dulce Cultura در خیابان 42r 31st ، نبش خیابان 43rtd واقع شده است و در حال حاضر دوشنبه تا پنجشنبه از ساعت 5 بعد از ظهر تا 10 شب و جمعه تا یکشنبه از ظهر تا 10 شب تعطیل است. (914-829-8801 ؛ dulceculturany)





Source link

دیدگاهتان را بنویسید