ساده ترین تخم مرغ وگان خامه ای – غذای شاد، زندگی سالم


این تخم مرغ وگان بدون لبنیات و بدون تخم مرغ، طعم های مورد علاقه تعطیلات را به شما می دهد. با این ماده ضخیم و خامه ای برای همه مجالس تعطیلات خود چیزی را از دست نخواهید داد. بهترین بخش این است که در آن شلاق خورده است زیر 15 دقیقه!

لیوان کوتاه تخم مرغ وگان با تزئین چوب دارچین

صدای تخم مرغ وگان کمی شبیه توهین به تخم مرغ است، درست است؟ یعنی همونجا میگه تخم مرغ باید تخم‌مرغ‌ها وجود داشته باشند تا بتوانیم کامل روی نوگ داشته باشیم، درست است؟

تخم مرغ یک نوشیدنی غلیظ و خامه ای برای تعطیلات است که به طور سنتی با تخم مرغ، شیر، شکر، بوربون و ادویه های گرم تهیه می شود. فوق العاده گیاه پسند نیست.

شما را نمی‌دانم، اما ایده خوردن یا نوشیدن تخم‌مرغ خام (یا واقعاً هر تخم‌مرغی) من را کمی آزار می‌دهد. و می دانم که در این احساس تنها نیستم. هزاران نفر، چه گیاهخواران و چه غیر گیاهخواران با تخم مرغ سنتی عجیب و غریب هستند.

راستی به خاطر کل این وضعیت تخم مرغ خام، باورتون میشه من تا پارسال هیچ وقت تخم مرغ رو امتحان نکردم؟! و حتی پس از آن فقط یک جرعه بود فقط برای اینکه بدانم طعم آن چگونه است … می دانید، اهداف تحقیق برای شما بچه ها!

چون حالا که آن را امتحان کردم، می‌خواهم تمام آن طعم‌های تعطیلات گیاهی شود و به خوراکی‌های گیاهی لذیذ تبدیل شود که همه ما می‌توانیم از آن لذت ببریم… بدون تخم‌مرغ خام مزاحم.

دارچین
جوز هندی
میخک ها

کرمی غلیظی که بادمجان کلاسیک به آن معروف است را فراموش نکنید. منظورم این است که اگر به طور کامل کنار فنجان شما (و دهانتان… و شکمتان…) را نمی پوشاند، واقعاً نمی توانید آن را یک نوک بنامید. موافق؟

دلایلی برای دوست داشتن این تخم مرغ وگان

ضخامت این غذای خوشمزه به تنهایی دلیلی برای دوست داشتن این دستور غذا است. این کاملا قابل نوشیدن است، اما مانند یک دسر فاسد به نظر می رسد.

به علاوه من عاشق این هستم که چقدر این نوگ می تواند قابل تنظیم باشد. آیا باید آن را بدون الکل بسازید؟ با حذف رم ادویه دار در این دستور غذا هیچ طعمی را از دست نخواهید داد.

یا شاید دقیقاً به دنبال عکس آن هستید. آن را مشروب کنید و رم را دو برابر کنید. ببینید عمو باب هر جرعه دیوانه تر می شود – من نمی گویم!

و بخش مورد علاقه من در مورد این دستور العمل تخم مرغ این است که چقدر آسان است! به طور جدی، هنگامی که بادام هندی را خیس کردید (که یک حالت دستی است)، فقط تمام مواد را در مخلوط کن بریزید و آن را دور بچرخانید تا کرمی شود. ما تاپ های 10 دقیقه ای صحبت می کنیم! برنده شدن

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

مواد دارای برچسب مورد نیاز برای دستور پخت تخم مرغ وگان

کاشوبادام هندی – کنجکاو هستید که این همه خامه ای از کجا می آید؟ بادام هندی در اینجا ملکه است. پس از خیس شدن و مخلوط شدن، فوق العاده ابریشمی صاف می شوند. اگر به دنبال جایگزینی برای بادام هندی هستید، متأسفانه در این دستور غذا وجود ندارد. درست مانند چیزکیک وگان ما، بادام هندی طعمی فوق العاده خنثی و همچنین عامل خامه ای دارد که باعث می شود نتوان آن ها را از بین برد.

رام ادویه دار – آن را اضافه کنید یا کنار بگذارید. این واقعاً به شما بستگی دارد و اینکه چه چیزی برای خدمه خود می خواهید. و اگر رم تیره ای در دست ندارید، از هر بوربن، ویسکی یا براندی استفاده کنید. همه طعم شگفت انگیزی در این نوشیدنی تعطیلات خواهند داشت.

صمغ زانتان – صمغ زانتان در این دستور غذا یک ضرورت مطلق نیست، مگر اینکه بخواهید یک تخم مرغ بسیار غلیظ داشته باشید. اگر این یک ضرورت برای شما نیست یا آن را در دسترس ندارید، آزادانه زانتان را کنار بگذارید.

خمیر لوبیا وانیلی – خمیر لوبیا وانیلی در دست ندارید؟ عصاره وانیل در اینجا به خوبی عمل می کند.

نمک – ممکن است اضافه کردن نمک در نوشیدنی شیرینی مانند این عجیب به نظر برسد، اما نمک در واقع شیرینی آن را نشان می دهد. آن را رها نکنید!

شیر نارگیل – من همیشه از شیر نارگیل پرچرب قوطی استفاده می کنم. این کرمی ترین نتایج را می دهد. بهتر است قوطی را یک شب در یخچال قرار دهید تا چربی شیر سفت شود و ضخامت مورد علاقه در تخم مرغ را ایجاد کند. اگر یادتان نمی‌رود که آن را در یخچال بگذارید، چیز مهمی نیست. همچنان طعم شگفت انگیزی خواهد داشت!!

شربت افرا – شربت افرا خالص در دست ندارید؟ به جای آن از آگاو برای شیرین کردن آن استفاده کنید.

دستورالعمل گام به گام برای تخم مرغ وگان

مقادیر کامل مواد تشکیل دهنده و جزئیات دقیق در پایین پست در کارت دستور پخت قابل چاپ موجود است.

شما باور نخواهید کرد که چیدن این مورد مورد علاقه تعطیلات چقدر آسان است! این تصاویر گام به گام شما را از طریق آن راهنمایی می کند.

مرحله 1

بادام هندی را یک شب در آب خیس کرده و آبکش کنید. از طرف دیگر، درست قبل از درست کردن تخم مرغ در آب بجوشانید. (برای جزئیات خاص به یادداشت های کارت دستور غذا در زیر مراجعه کنید)

گام 2

شیر نارگیل و بادام هندی را با هم در مخلوط کن مخلوط کنید تا کرم رنگ شود.

تصویر خیساندن بادام هندی در سمت چپ.  تصویر سمت چپ شیر نارگیل و بادام هندی در مخلوط کن.

مرحله 3

بقیه مواد را به جز الکلی که انتخاب کرده اید به مخلوط کن اضافه کنید.

مرحله 4

مخلوط کنید تا همه با هم ترکیب شوند. برای ترجیح ادویه بچشید و در صورت نیاز تنظیم کنید.

تصویر سمت چپ باقیمانده مواد در مخلوط کن.  تصویر سمت راست از مواد مخلوط شده برای تخم مرغ

مرحله 5

در صورت استفاده، رام را به آن اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. در صورت تمایل یک ساعت سرد کنید (قبل از ریختن، آخرین مخلوط را به آن بدهید).

مرحله 6

در لیوان های کم توپ سرو کنید و با جوز هندی تازه و چوب دارچین تزیین کنید.

تصویر سمت راست نشان می دهد که الکل به مخلوط کن اضافه شده است.  تصویر سمت راست تخم مرغ تمام شده را در یک لیوان با جوز هندی تازه و تزئین چوب دارچین نشان می دهد.

نکات حرفه ای هالی اینسایدر

بادام هندی را سریع خیس کنید

اگر با این دستور غذا برخورد کردید و می‌خواهید فوراً تخم‌مرغ گیاهی را درست کنید، نترسید – من یک میانبر برای خوب و نرم شدن آن بادام هندی بسیار سریعتر از یک شبه دارم.

بادام هندی را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی آن را با آب بپوشانید. بگذارید بجوشد و اجازه دهید حدود 30 دقیقه به جوشیدن ادامه دهد. آب آن را به خوبی تخلیه کنید و در دستور تهیه کنید. معلوم است که بادام هندی داغ خواهد بود، بنابراین مهم است که تخم مرغ مخلوط را برای مدتی در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

در حین سرد شدن، ممکن است مواد کمی از هم جدا شوند. قبل از ریختن، همه آن را سریع مخلوط کنید، و شما خوب خواهید بود.

از مخلوط کن با کیفیت استفاده کنید

هر زمان که می خواهید چیزی صاف و کرمی درست کنید که دارای یک ماده اصلی آجیل، مهم است که از مخلوط کن با سرعت بالا استفاده کنید. مورد علاقه های من هستند ویتامیک و Blendtec، اما من می دانم نینجا این برند راه درازی را پیموده است و اغلب قادر به کنترل آجیل های نرم مانند بادام هندی و گردو هستند، به خصوص اگر به خوبی خیس شوند.

اگر مخلوط تخم مرغ وگان خیلی غلیظ به نظر می رسد که مخلوط کن شما نمی تواند کار کند، کمی آب یا شیر غیر لبنی اضافه کنید تا کمی رقیق شود.

سوالات متداول دستور العمل تخم مرغ وگان

آیا می توانید تخم مرغ وگان بخرید؟

مطمئناً می توانید تخم مرغ وگان بخرید. با افزایش محصولات گیاهی، خواربارفروشی های رایج اغلب غذاهای مورد علاقه ما را بدون محصولات حیوانی حمل می کنند. برندهایی مانند Califia، Chobani، Almond Breeze، So Delicious و Silk گزینه‌های خوشمزه‌ای برای تخم‌مرغ دارند، اگر ترجیح می‌دهید از قبل آن را بخرید. معامله گر جو اکنون خط خود را از تخم مرغ بدون لبنیات ارائه می دهد!

آیا می توانم این را به صورت پیشرفته انجام دهم؟

بله، برای صرفه جویی در وقت در روز بزرگ، می توانید تخم مرغ وگان را زودتر درست کنید. فقط قبل از سرو، آن را در مخلوط کن بچرخانید.

ماندگاری تخم مرغ در یخچال چقدر است؟

این حدود 3 روز در یخچال باقی می ماند. فقط مطمئن شوید که قبل از ریختن آن را سریع مخلوط کنید، زیرا ممکن است برخی از مواد ته نشین شده یا جدا شده باشند.

لیوان کوتاه تخم مرغ وگان با چوب دارچین و چاشنی جوز هندی

اکنون که می دانید چگونه به راحتی می توانید این کار را انجام دهید دستور تهیه تخم مرغ وگانe لطفا بهش بدید🌟🌟🌟🌟🌟 رتبه بندی زیر و اظهار نظر به من اجازه دهید بدانم چگونه برای شما رقم خورد.

لیوان تخم مرغ با لبه شکر، جوز هندی تازه و یک چوب دارچین به عنوان تزیین

تخم مرغ وگان

تخم مرغ گیاهی بدون لبنیات و بدون تخم مرغ طعم یک طعم مورد علاقه تعطیلات را به شما می دهد. با این ماده ضخیم و خامه ای برای همه مجالس تعطیلات خود چیزی را از دست نخواهید داد.

چاپ
سنجاق
نرخ

دوره: دستور العمل های تعطیلات

غذا: نوشیدنی های الکلی

رژیم غذایی: وگان

زمان آماده سازی: 1 روز

زمان پخت: 10 دقایق

خدمات: 4 وعده های غذایی

کالری: 253کیلو کالری

دستورالعمل ها

  • در یک مخلوط کن با سرعت بالا، بادام هندی خیس خورده و نرم شده و شیر نارگیل را با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود. از آب نارگیل در قوطی و همچنین خامه استفاده کنید.

  • بقیه مواد را به جز رام اضافه کنید و هم بزنید تا همه یکدست شوند. ترجیح ادویه را بچشید و تنظیمات را انجام دهید.

  • در صورت استفاده، رام را به آن اضافه کنید و یک ترکیب سریع به آن بدهید.

  • 1-2 ساعت قبل از سرو غذا سرد کنید. ممکن است بخواهید قبل از سرو، آخرین ترکیب را به آن بدهید، زیرا ممکن است مواد ته نشین یا جدا شده باشند.

  • با جوز هندی تازه آسیاب شده و چوب دارچین تزئین کنید.

یادداشت

  1. برای کاهش زمان خیساندن بادام هندی، به جای خیساندن یک شبه بادام هندی، می توانید حدود 30 دقیقه بادام هندی را در قابلمه ای با آب بجوشانید. آبکش کنید و در دستور استفاده کنید.
  2. صمغ زانتان کاملا اختیاری است. این یک تخم مرغ بسیار غلیظ و خامه ای ایجاد می کند، بنابراین واقعاً در اولویت است. من پیشنهاد می کنم زانتان را کنار بگذارید و سپس در پایان تصمیم بگیرید که آیا مایلید ضخیم تر باشد یا خیر.
  3. از طرف دیگر، اگر متوجه شدید که تخم مرغ غلیظ شده است، مقدار کمی آب یا شیر غیر لبنی اضافه کنید و مخلوط کنید تا به غلظت دلخواه برسید.
  4. هر مخلوط‌کنی برای این دستور غذا جواب می‌دهد، اما می‌خواهید مطمئن باشید که می‌تواند سرعت بسیار بالایی داشته باشد تا واقعاً بادام هندی را به حالت خامه‌ای در این تخم مرغ تبدیل کند.

تغذیه

کالری: 253کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 21g | پروتئین: 6g | چربی: 14g | چربی های اشباع شده: 3g | چربی های چند غیر اشباع: 3g | چربی اشباع شده: 8g | سدیم: 21میلی گرم | پتاسیم: 251میلی گرم | فیبر: 1g | قند: 12g | ویتامین A: 1IU | ویتامین سی: 1میلی گرم | کلسیم: 32میلی گرم | اهن: 2میلی گرم