راهکارهای تغذیه ای برای پیری سالم


گزینه های غذایی سالم

در قرن گذشته تغییرات شگرفی در زندگی بشر رخ داده است. اوایل دهه 20ث قرن ، میانگین امید به زندگی برای زنان و مردان در ایالات متحده 50 سال بود. در سال 2021 ، میانگین امید به زندگی حدود 77 سال است (1)به انتظار می رود این روند افزایش طول عمر تا میانگین سال 2125 85 سال ادامه یابد. توجه به این نکته ضروری است که این تغییر عمدتا به دلیل کاهش عوارض اولیه و نه افزایش امید به زندگی است. در نتیجه ، بسیاری از افراد دوره های زمانی طولانی تری را گذرانده و می توانند به عنوان “افراد مسن” طبقه بندی شوند. در حال حاضر ، 13 درصد از جمعیت ایالات متحده بالای 65 سال دارند ، در حالی که 4 درصد در سال 1900 بود. (2)به بنابراین ، بحث در مورد تحقیقات مربوط به اثرات پیری بر فیزیولوژی و متابولیسم برای ارتقاء سیاست ها و شیوه های بهداشت عمومی به نفع سالمندان مهم است.

تغذیه خوب بدون توجه به سن فرد ضروری است زیرا می تواند از بیماری هایی مانند پوکی استخوان ، فشار خون بالا ، بیماری های قلبی ، دیابت نوع 2 و برخی سرطان ها جلوگیری کند. با این حال ، تغییرات در مصرف انرژی و مصرف انرژی با افزایش سن ممکن است تغذیه بهتر را در افراد مسن مهمتر کند. ضعف در تعادل انرژی می تواند توسط عوامل متعددی مانند از دست دادن اشتها و افزایش سیری ایجاد شود. (3)، تغییر در غلظت قند خون (4)ضعف در تولید هورمون (5)، تغییر در طعم و بو (6)، کاهش تنوع غذایی (7) و عوامل پزشکی و اجتماعی (8)به علاوه بر این ، با افزایش سن ، محققان همچنین شاهد کاهش میزان مصرف انرژی در زمان استراحت بدن هستند.(9) و مقدار انرژی مورد استفاده برای هضم ، جذب و ذخیره مواد غذایی مصرف شده(10)به روی هم رفته ، این تغییرات متابولیکی که با افزایش سن اتفاق می افتد ، استراتژی های تغذیه ای م demandثری را می طلبد که به افراد مسن کمک می کند تا در دوران سالمندی سالم بمانند.

راهکارهای تغذیه ای برای سالم ماندن افراد مسن

  • شامل میوه ها و سبزیجات (تنوع و رنگ) ، غلات سبوس دار (مانند بلغور جو دوسر ، نان های سبوس دار و برنج قهوه ای) ، محصولات لبنی بدون چربی یا کم چرب ، غذاهایی که بدون کالری اضافی غنی شده با ویتامین ها تغذیه می کنند. D و کلسیم (مانند شیر ، ماست ، شیر آجیل) ، منابع پروتئین بدون چربی (مانند غذاهای دریایی ، گوشت بدون چربی ، مرغ و تخم مرغ) و چربی های سالم (مانند گردو ، بادام ، آووکادو) به یک طول عمر سالم تبدیل می شوند.
  • غذاهای پر کالری و کم مواد مغذی (مانند غذاهای پر کالری اما برخی مواد مغذی مانند چیپس ، دسر ، محصولات پخته شده ، نوشابه و الکل) را کاهش دهید.
  • چربی های اشباع و ترانس (مانند محصولات حیوانی ، مارگارین ، غذاهای سرخ شده و فرآوری شده) را کاهش دهید.
  • مایعات کافی برای اطمینان از هیدراتاسیون مناسب و جلوگیری از کم آبی بدن بنوشید. افزایش سن و داروهای خاص می توانند بر احساس تشنگی تأثیر بگذارند. افراد مسن باید روزانه دو تا سه لیتر مایعات در آب (در حالت ایده آل) ، چای های گیاهی ، آب گوشت یا غذاهای حاوی مایع مانند اسموتی و سوپ مصرف کنند.
  • مطابق با دستورالعمل های ACSM فعالیت بدنی خود را حفظ کنید تا با کاهش خطر زمین خوردن ، شکستگی ، بیماری عروق کرونر قلب ، فشار خون بالا ، برخی سرطان ها و دیابت ، اثرات مفید بر پیری سالم را افزایش دهید.(11)به

نویسنده: Rohit Ramdas ، MS ؛ استلا ال. ولپه ، دکترا ، RDN ، FACSM ، ACSM-CEP ، موسسه پلی تکنیک ویرجینیا و دانشگاه ایالتی

منابع

  1. NVSS – طول عمر. (10 مارس 2021).
  2. نمایه آمریکاییهای قدیمی 2017 2017 progressingstates.org.
  3. شواهدی برای بی اشتهایی سالمندی: سالمندی سالم در برابر عفونت های دستگاه گوارش و اشتها مجله آمریکایی فیزیولوژی-تنظیم کننده ، فیزیولوژی یکپارچه و مقایسه ای.
  4. کمپفیلد ، LA ، اسمیت ، FJ ، روزنبام ، M. ، و هیرش ، J. (1996). خوردن انسان: شواهدی از حمایت فیزیکی با استفاده از الگوی اصلاح شده. علوم اعصاب و بررسی رفتارهای رفتاری ، 20 (1) ، 133-177.
  5. راث ، جی اس (1979). عملکرد هورمونی در دوران پیری: تغییرات و مکانیسم ها مکانیسم های پیری و توسعه ، 9 (5) ، 497-514.
  6. Doty ، RL ، Shaman، P. ، Leb Palbom ، S.L. ، Giberson، R.، Siksorski، L.، & Rosenberg، L. (1984). توانایی تشخیص بو: با افزایش سن تغییر می کند. علوم ، 226 (4681) ، 1441-1443.
  7. کوه ، F. ، و K.J. ، S. (1985). ویژگیهای روشهای مورد استفاده در روشهای فراوانی غذا: غذاهای اصلی و انواع غذاها در رژیم غذایی افراد مسن آمریکایی. مجله انجمن رژیم درمانی آمریکا ، 85 (12) ، 1570-1576.
  8. De Castro، JM، and De Castro، ES (1989). الگوهای غذایی خودجوش انسان: تأثیر حضور دیگران مجله آمریکایی تغذیه بالینی ، 50 (2) ، 237-247.
  9. فوکاگاوا ، NK ، Bandini ، LG و Young ، JB (1990). تاثیر سن بر ترکیب بدن و میزان متابولیسم در حالت استراحت مجله آمریکایی فیزیولوژی-غدد درون ریز و متابولیسم ، 259 (2) ، E233-E238.
  10. اثرات حرارتی رژیم غذایی در رابطه با تعادل انرژی در مردان مسن – چکیده – تاریخچه تغذیه و متابولیسم 1983 ، جلد. 27 ، شماره 1 – ناشران موثر.
  11. گزارش علمی | health.gov.



Source link

دیدگاهتان را بنویسید