درمان پارکینسون – توصیه های تغذیه ای برای بیماران مبتلا به پارکینسون – متخصصان تغذیه و رژیم های لاغری


محلول آب انگور

رضایت از آب انگور و عسل و باورهای غلط در مورد آن

02-07-2019

اولین رخداد تغذیه و رژیم درمانی فرد محور بر اساس ویژگی های ژنتیکی

اولین رخداد تغذیه و رژیم درمانی فرد محور بر اساس ویژگی های ژنتیکی

2019-10-10

توصیه های تغذیه ای برای بیماران مبتلا به پارکینسون (درمان پارکینسون):

  • از غذاهای سرشار از پروتئین (گوشت قرمز و گوشت سفید) خودداری کنید ، زیرا افزایش مصرف پروتئین با یبوست ارتباط دارد.
  • بهتر است تخم مرغ و غذاهای دریایی را جایگزین گوشت قرمز کنید.
  • از مصرف مکمل های ویتامین B6 همراه لوودوپا خودداری کنید.
  • برخی از مواد می توانند اثرات ضد التهابی و محافظتی بر سلول های عصبی داشته باشند.
  • سعی کنید به طور مرتب از این ترکیبات “محافظ عصبی” استفاده کنید ، مانند:
  • انگور قرمز ، دانه انگور ، توت ، زردچوبه ، زعفران ، چای سبز ، جعفری
  • از مصرف لبنیات بیش از 2 واحد در روز خودداری کنید.
  • بهتر است از محصولات پروبیوتیک برای کاهش درد شکم و یبوست استفاده کنید.
  • حداقل یک منبع ویتامین D در هفته بخورید ، مانند:
  • ماهی قزل آلا ، قارچ و محصولات غنی از ویتامین D.
  • از منابع روزانه ویتامین E مانند آجیل ، دانه ها و روغن های گیاهی استفاده کنید.
  • روزانه 1 تا 2 فنجان چای یا قهوه بنوشید.
  • افزایش مصرف مایعات را در طول روز فراموش نکنید.

متخصصان تغذیه و مشاوران تغذیه ، دکتر احمد سعیدی می تواند نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ، روشهای اساسی در تغذیه و میزان و روش غذا خوردن ایفا کند.



Source link

دیدگاهتان را بنویسید