تفاوت جوش شیرین و بیکینگ پودر


تفاوت جوش شیرین و بیکینگ پودر

جوش شیرین و بیکینگ پودر هر دو جزء تهیه خمیر هستند. آنها قبل از فرآیند پخت به محصولات نانوایی اضافه می شوند تا با تولید گاز دی اکسید کربن حجم محصول نهایی افزایش یابد. اما نحوه استفاده از این دو ترکیب متفاوت است در این مقاله از وب سایت دکتر رض رضایی متخصص تغذیه از اصفهان قصد داریم تفاوت جوش شیرین و بیکینگ پودر را بررسی کنیم.

بی کربنات در واقع بی کربنات سدیم خالص است که با رطوبت و ترکیبات اسیدی در غذاها مخلوط می شود. در دمای کوره ، گاز دی اکسید کربن تولید می کند. این واکنش بلافاصله پس از مخلوط کردن ترکیبات شروع می شود. بنابراین ، در این مرحله باید سریع عمل کنید. مواد را سریع آماده کرده و در فر قرار دهید. در غیر این صورت ، گاز تولید شده از بافت خارج شده و باعث کاهش حجم محصول نهایی می شود.

بیکینگ پودر یک ترکیب پیچیده تر است و حاوی بی کربنات سودا با یک ترکیب اسیدی کننده مانند اسید تارتاریک و پرکننده هایی مانند نشاسته است. هنگام استفاده از بیکینگ پودر ، به محض مخلوط شدن مواد در دمای اتاق ، مقداری گاز دی اکسید کربن آزاد می شود ، اما بیشتر آن هنگام پخت تولید می شود. اینکه کدام یک از این دو ماده در دستور پخت استفاده می شود بستگی به سایر مواد موجود در دستور غذا دارد.


مطالب پیشنهادی:

گوشت بخورید یا نخورید


بی کربنات سودا یک ترکیب قلیایی است و باعث ایجاد طعم تلخ در محصول می شود ، مگر اینکه با ترکیبات اسیدی موجود در مخلوط مانند آب میوه و ماست تضاد داشته باشد ، اما بیکینگ پودر حاوی هر دو ترکیب اسیدی و اساسی است و بنابراین عملاً تاثیری بر طعم ندارد. به به

دستورالعمل هایی که از بیکینگ پودر استفاده می کنند به طور کلی حاوی سایر مواد با طعم خنثی مانند شیر است. البته می توان از بکینگ پودر به جای جوش شیرین استفاده کرد ، اما به عنوان مثال در مواردی که بیکینگ پودر در دستورالعمل تهیه کیک توصیه شده است ، نمی توان از جوش شیرین استفاده کرد زیرا جوش شیرین حاوی مواد اسیدی برای افزایش حجم کیک نیست ، اما می توان به کیک اضافه کرد. خامه. او از جوش شیرین برای بیکینگ پودر استفاده کرد.


دکتر رضا اطمینانانی می تواند با ارائه روش های تغذیه ای اولیه و میزان و نحوه غذا خوردن ، نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

برای مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر رضا اطمینانانی متخصص تغذیه اصفهان کلیک کنید.


دکتر رضا اطمینانانی

متخصص تغذیه اصفهان


مطالب پیشنهادی:

با رژیم گرفتن بوی بد دهان را از بین ببرید

کاهش وزن نامناسب و پوکی استخوان

چربی شکم را با پنج ماده مغذی کاهش دهید

خمیر مایه یا جوش شیرین




دیدگاهتان را بنویسید