تغذیه سالم در مکان های فست فود – آیا با من شوخی می کنید؟

آیا می توان در فست فود غذای سالم خورد؟ نام‌های زنجیره‌ای بزرگ مانند مک‌دونالدز، وندی، برگر کینگ و تاکو بل از شما می‌خواهند که اینطور فکر کنید. همه این رستوران ها نوعی جایگزین “سالم” را در منو ارائه می دهند تا کسانی را که مراقب وزن خود هستند یا صرفاً گزینه های بهتری می خواهند، جلب کنند. اما این گزینه ها چقدر سالم هستند؟ بستگی به سفارش شما دارد البته

جدای از برخی گزینه‌ها که می‌توانند کاملاً سالم باشند، مانند سالاد، گزینه‌های دیگری که ممکن است انتخاب‌های عاقلانه‌ای به نظر برسند ممکن است آنقدر که به نظر می‌رسند عالی نباشند. همچنین از سفارش دادن هر چیزی در اندازه بزرگ خودداری کنید، زیرا این کار به سرعت کالری و چربی اضافی اضافه می کند. بسیاری از غذاها حاوی قندهای اضافی هستند که به سرعت کالری اضافه می کنند.

مک دونالد

سالادها و سس های سالاد در مک دونالد بسیار کم کالری و چربی هستند. یک سالاد با سس می تواند تا 500 یا بیشتر کالری داشته باشد، اما این مقدار بسیار کمتر از انتخاب های دیگر است. با این حال، سالاد لزوماً به این معنی نیست که ارزش غذایی آن بالا است. بسیاری از سالادها با کاهوی آیس‌برگ درست می‌شوند که در درجه اول آب است. با این حال، اگر می‌خواهید مراقب وزن خود باشید و گزینه‌های دیگری ندارید، سالاد می‌تواند انتخاب خوبی باشد. به احتمال زیاد احساس سیری در شما ایجاد نمی کند، بنابراین خوردن میان وعده قبل از زمان ممکن است گزینه خوبی برای جلوگیری از وسوسه های دیگر در حین وجود باشد.

گزینه های دیگری که جایگزین های سالم به نظر می رسند می توانند فریبنده باشند. این که یک غذا سرخ شده یا کبابی باشد نیز تأثیر زیادی خواهد داشت. اما انتخاب ساده بین گوشت گاو و مرغ، برای مثال، ممکن است کافی نباشد. ساندویچ کلاب مرغ ترد ممتاز دارای 680 کالری در مقایسه با 560 بیگ مک است. نکته کلیدی این است که به دنبال جایگزین های کبابی باشید و از طرف های وسوسه انگیز مانند سیب زمینی سرخ کرده یا دسرها اجتناب کنید.

وندی

اگر سالاد را انتخاب می کنید، عاقلانه انتخاب کنید. فقط به این دلیل که یک آیتم منو شامل کلمه “سالاد” است به این معنی نیست که سالم است. به عنوان مثال، سالاد تاکو وندی، تقریباً 400 کالری دارد، اگر فقط به مواد اولیه سالاد نگاه کنید. چیزهای اضافی همراه با آن را اضافه کنید و مجموع آن نزدیک به 700 کالری است. این حدود یک سوم کل یک روز در یک رژیم غذایی 2000 کالری در روز است. حتی یک کلم بروکلی و سیب زمینی پخته پنیر به ظاهر سالم دارای 340 کالری است.

اگر گرسنه هستید، اجتناب از وسوسه های رستوران فست فود می تواند بسیار دشوار باشد. این می تواند به دلیل احساس چربی و کالری اضافه خطرناک باشد. اگر در وندی وسوسه شوید و یک سیب زمینی سرخ کرده سفارش دهید، 590 کالری اضافی و 28 گرم چربی دریافت خواهید کرد.

در مورد جایگزین هایی مانند ماست کم چرب با طعم توت فرنگی چطور؟ خود ماست 200 کالری دارد و رویه گرانولایی که همراه آن است 110 کالری اضافی دارد. در مقایسه، متوسط ​​یک فنجان ماست کم چرب از فروشگاه مواد غذایی حدود 100 کالری دارد.

پادشاه برگر

برگر کینگ مجموعه ای از گزینه های غذایی را از طریق وب سایت خود برای کسانی که مراقب کربوهیدرات ها، چربی ها یا کالری هستند، ارائه می دهد. بسیاری از سالادهای ذکر شده بین 10 تا 13 گرم چربی یا 90 تا 117 کالری از چربی دارند. سالادها در محدوده 400 کالری قرار می گیرند. این پانسمان ها 70 تا 270 کالری دیگر اضافه می کنند که در مجموع تقریباً 700 کالری خواهد بود. باز هم، این تقریبا یک سوم کل کالری دریافتی یک روز است. ساندویچ اصلی Whopper با همه چیز روی آن تقریباً همان مقدار کالری دارد. بسته به سالاد و سس انتخاب شده، گزینه سالاد در واقع می تواند چربی کل بیشتری نسبت به Whopper داشته باشد. به عبارت دیگر، خوردن یک سالاد “سالم” به جای ساندویچ ممکن است مزایایی را که به دنبال آن هستید را برای شما به ارمغان نیاورد.

تاکوبل

Taco Bell گزینه های “Fresco Style” را ارائه می دهد که کمتر از ده گرم چربی در هر وعده دارند. این به معنای حذف پنیرها و سس ها از محصول است. این سبک می تواند کل چربی و کالری دریافتی را کاهش دهد. بسیاری از اقلام موجود در منوی Fresco Style کمتر از 400 کالری دارند. نکته کلیدی برای سفارش از طریق این روش این است که بدانید چه اقلامی در سبک فرسکو موجود هستند و کدام‌ها نیستند. اکثر موارد این گزینه را ارائه می دهند، اما بسیاری از آنها این گزینه را ندارند. قبل از سفارش بپرسید

آخرین کلمه احتیاط در مورد فست فود: حتی زمانی که گزینه ها کم چرب و کم کالری هستند، بسیاری از آنها همچنان دارای محتوای سدیم بسیار بالا و محتوای فیبر کم هستند. ارزش غذایی کل یک مسئله است. روش‌های پخت، مانند سرخ کردن عمیق یا گذاشتن غذاها در زیر لامپ‌های داغ برای مدت طولانی، می‌تواند ارزش غذایی غذا را به‌طور چشمگیری کاهش دهد. پس نتیجه چیست؟ در حالی که بازدید گاه به گاه از یک رستوران فست فود می تواند لذت بخش باشد و تأثیرات منفی زیادی ایجاد نخواهد کرد، این ایده که جایگزین های “سالم” در فست فودهای زنجیره ای در واقع “سالم” هستند، جای سوال دارد.