بیماری کلیوی و تغذیه


رژیم غذایی در بیماران مبتلا به بیماری کلیوی

محدودیت های غذایی بسته به مرحله بیماری کلیوی متفاوت است. به عنوان مثال ، افرادی که در مراحل اولیه بیماری مزمن کلیه هستند ، محدودیت های غذایی متفاوتی نسبت به افرادی که در مراحل پایانی بیماری کلیوی یا نارسایی کلیه هستند ، دارند. کسانی که در مراحل پایانی بیماری کلیوی هستند و نیاز به دیالیز دارند ، محدودیت های غذایی مختلفی نیز دارند. دیالیز درمانی است که آب اضافی را حذف کرده و مواد زائد را فیلتر می کند. اکثر افراد مبتلا به بیماری کلیوی در مرحله نهایی یا مرحله نهایی باید از رژیم غذایی مناسب کلیه پیروی کنند تا از تجمع برخی مواد شیمیایی یا مواد مغذی در خون جلوگیری شود. در افراد مبتلا به بیماری مزمن کلیه ، کلیه ها نمی توانند سدیم ، پتاسیم یا فسفر کافی دریافت کنند. در نتیجه ، خطر افزایش سطح این مواد معدنی در خون آنها بیشتر است.

در اینجا 17 ماده غذایی که باید هنگام رژیم گرفتن به کلیه ها از آنها اجتناب کنید ، آورده شده است:

1- نوشیدنی های تیره

نوشیدنی های تیره علاوه بر کالری و قند موجود در نوشیدنی های گازدار ، افزودنی هایی مانند فسفر نیز دارند. بسیاری از تولیدکنندگان غذا و نوشیدنی برای بهبود طعم ، افزایش ماندگاری و جلوگیری از تغییر رنگ ، در حین فرآوری فسفر اضافه می کنند. بدن این فسفر اضافی را بیشتر از فسفر طبیعی ، حیوانی یا گیاهی جذب می کند

در رژیم غذایی کلیه باید از نوشیدنی های گازدار تیره خودداری کرد ، زیرا حاوی فسفر به شکل موادی هستند که جذب بالاتری دارند.

دیدگاهتان را بنویسید