از کربوهیدرات های خوب و کربوهیدرات های بد گیج شده اید؟
افرادی که کربوهیدرات ها را در چشم انداز خود قرار نمی دهند، به همه حمایت های رژیم کم کربوهیدراتی که می توانند دریافت کنند، نیاز دارند، خواه به صورت توصیه های غذایی از ادبیات پخش معتبر یا سایت های آنلاین، یا مستقیماً از متخصص پزشکی/متخصص تغذیه شان.
در حالی که برخی از افراد تمایل دارند تمام صحبت های مربوط به کربوهیدرات را نادیده بگیرند، در پایان روز مطمئناً دریافت کمک و آموزش در مورد رژیم های کم کربوهیدرات از منابع مورد اعتماد بسیار مفید است. «کربوهیدراتهای بد» که قندهای ساده نیز نامیده میشوند، قندهای تصفیهشدهای را تشکیل میدهند که کالریهای خالی را در اختیار افراد قرار میدهند. کربوهیدرات های ساده به طور طبیعی در برخی سبزیجات و محصولات لبنی وجود دارد.
در مقابل، «کربوهیدراتهای خوب» یا کربوهیدراتهای پیچیده شامل جو و غلات (که ممکن است تصفیه شوند و در نتیجه مواد مغذی و فیبر آنها حذف یا تصفیه نشده باشد)، لوبیا و سایر سبزیجات و برخی میوهها هستند. در واقع، کنار گذاشتن غذاهای سالم و مفید مانند غلات کامل، گیاهان و میوه ها به جای یک همبرگر خوشمزه و سیب زمینی سرخ کرده مملو از چربی های اشباع شده و چربی های ترانس که به صورت نوشابه میل شوند، بیهوده خواهد بود. از سوی دیگر، رژیم های غذایی مد روز و فست فود همچنان برای اکثر افراد جذابیت خاصی دارد.
به ناچار، هنگام جستجوی کمک و اطلاعات در مورد رژیمهای غذایی کم کربوهیدرات، افراد آگاه به سلامت نیز با نظرات مختلف پزشکی مواجه میشوند، مانند: ب. این یافته که یک رژیم غذایی کم کربوهیدرات می تواند منجر به کاهش وزن بیشتر از رژیم کم چرب فرضی شود. با این حال، کارشناسان خاطرنشان می کنند که کاهش شدید وزن در واقع به دلیل نوع رژیم غذایی نیست، بلکه به دلیل کاهش کالری است. در این رابطه، توجه به این نکته ضروری است که همه غذاهای کم کربوهیدرات دارای محدودیت کالری نیستند.