بهترین پای سیب زمینی شیرین وگان


این پای سیب زمینی شیرین وگان، دسر مناسبی است که برای تعطیلات آماده می‌شود – آنقدر صاف ابریشمی که هرگز نمی‌دانید بدون لبنیات است!

برش پای سیب زمینی شیرین وگان با خامه زده شده روی آن

اگر عاشق پای کدو تنبل هستید، مطمئناً پای سیب زمینی شیرین وگان من را دوست خواهید داشت – یک کلاسیک جنوبی که کاملاً بدون لبنیات یا تخم مرغ درست می شود.

در واقع، ممکن است تا آنجا پیش بروم که بگویم این پای را حتی بهتر از پای کدو تنبل وگان خود دوست دارم. این به شدت غنی و خامه ای است. طعم در سطح بعدی است.

میز دسر شکرگزاری شما (یا در واقع هر تعطیلات دیگر) زمانی که این میز را به جمعیت اضافه کنید یک درجه بالا می رود. ناپدید شدن سریع آن را تماشا کنید و از خدمه‌تان بشنوید که تلاش‌های شما را ستایش می‌کنند – تلاش‌هایی که برای شما 15 دقیقه طول کشید.

کانون توجه مواد تشکیل دهنده پای سیب زمینی شیرین وگان

من حاضرم شرط ببندم که ممکن است در حال حاضر اکثر مواد لازم برای تهیه این پای را داشته باشید. شاید پوسته پای در دست نداشته باشید، اما پوسته پای وگان من (که به طرز دیوانه‌واری درست می‌شود) فقط از چند ماده اصلی استفاده می‌کند.

و سپس فقط سیب زمینی شیرین و هر دو چیز دیگری که ممکن است از دست بدهید، و این پای می تواند در کمترین زمان در فر قرار گیرد.

بیایید به آنچه نیاز دارید بپردازیم.

مواد لازم برای پای سیب زمینی شیرین وگان

سیب زمینی های شیرین – چند نوع سیب زمینی شیرین وجود دارد. شما می‌خواهید مطمئن باشید که سیب‌زمینی‌های شیرین قرمز دریافت می‌کنید تا آن طعم و رنگ غنی را به دست آورید. برای پختن آنها، من دوست دارم همه آنها را سوراخ کنم، روی یک بشقاب مایکروویو قرار داده و به مدت 7-9 دقیقه حرارت دهید، هر چند دقیقه یکبار بچرخانید. قبل از اینکه گوشت را بیرون بیاورید و از پوست دور کنید، چند دقیقه صبر کنید تا خنک شوند (آن مکنده ها داغ هستند!).

شیر نارگیل پر چرب – ممکن است وسوسه شوید که اینجا را کوتاه کنید و شیر نارگیل سبک را انتخاب کنید، اما من به شما قول می دهم که ابریشمی و پایداری این پای به استفاده از شیر نارگیل پرچرب بستگی دارد. وقتی قوطی را باز می کنید باید جامد باشد. بیشتر از همه مواد جامد و فقط مقدار کمی مایع برای جبران مقدار مورد نیاز در این دستور استفاده کنید.

سایر شیرهای بدون لبنیات مانند بادام، سویا، بادام هندی یا جو دوسر نیز در این دستور غذا به درستی کار نمی کنند.

شکر قهوهای

شربت افرا – همیشه از شربت افرا خالص استفاده کنید – نه از شربت پنکیک که مملو از شربت ذرت با فروکتوز بالا است.

عصاره وانیل

دارچین

زنجبیل زمینی

جوز هندی آسیاب شده – به عنوان میانبر، من معمولا از جوز هندی آسیاب شده استفاده می‌کنم، اما اگر می‌خواهید آن را کمی بالا ببرید و جوز هندی تازه در دست داشته باشید، می‌توانید از یک میکروپلین برای آسیاب کردن جوز هندی تازه خود استفاده کنید.

نمک دریا

نشاسته ذرت – در صورت تمایل می توانید از آرد تاپیوکا یا پودر پیکان در اینجا استفاده کنید. این کمک می کند تا فیلینگ ثابت، غلیظ و خامه ای بماند

خامه فرم گرفته وگان – من دوست دارم خامه فرم گرفته وگان خانگی خود را درست کنم (ساخته شده از یک ماده شگفت انگیز)، اما می توانید از خامه فرم گرفته بدون لبنیات خریداری شده در فروشگاه استفاده کنید. به نظر می رسد اکثر فروشگاه ها دارای مارک های Silk یا So Delicious هستند.

برش های آبکاری شده پای سیب زمینی شیرین وگان با گاز گرفته شده با چنگال.

دستورالعمل های گام به گام برای پای سیب زمینی شیرین وگان

درست مثل شما که قرار است باشید، من کاملاً از اینکه چقدر آسان است این پای خوشمزه را کنار هم بیاورم شوکه شدم. این یکی از آن دستورهایی است که پخت و سرد شدن آن بیشتر از زمانی است که برای مخلوط کردن و مونتاژ آن صرف می کنید.

اجازه دهید به شما نشان دهم که چگونه انجام می شود.

مرحله 1 – پوسته پای خود را در یک بشقاب پای استاندارد 9 اینچی آماده کنید.

گام 2 – در یک کاسه بزرگ، سیب زمینی شیرین پخته شده، شیر نارگیل، شکر قهوه ای، شربت افرا، وانیل، دارچین، زنجبیل، جوز هندی، نمک دریایی و نشاسته ذرت را با هم ترکیب کنید.

مرحله 3 – با همزن برقی خوب هم بزنید تا یکدست شود. روش دیگر، شما می توانید تا زمانی که صاف در یک مخلوط کن با قدرت بالا ترکیب کنید.

مرحله 4 – مخلوط فیلینگ را به پوسته پای آماده شده منتقل کنید. به فر منتقل کنید و به مدت 1 ساعت بپزید تا سفت شود.

مرحله 5 – قبل از سرو با خامه فرم گرفته، بگذارید کاملا خنک شود.

این پای سیب زمینی شیرین وگان همه چیزهایی است که در مورد یک دسر وگان برداشت ساده نیاز داشته اید:

  • بسته بندی شده پر از طعم بدون سر و صدا.
  • تمام مواد گیاهی با حفظ تمام طعم.
  • در کمتر از 15 دقیقه جمع می شود.
  • فوق العاده ابریشمی صاف با هر لقمه.
  • افزودنی عالی برای هر میز دسر تعطیلات.

نکات حرفه ای هالی اینسایدر

پوسته پای را نسوزانید

حدود 30-40 دقیقه بعد از زمان پخت، روی پوسته پای را بررسی کنید. اگر کار کمی انجام شد، پای خود را با فویل چادر بزنید یا از محافظ پای برای محافظت از پوسته استفاده کنید.

عجله نکنید

برای اینکه پایی کاملاً پایدار داشته باشید، باید مطمئن شوید که پای حداقل 2 ساعت روی پیشخوان بماند. سپس حتی می توانید بگذارید کمی بیشتر در یخچال خنک شود تا مطمئن شوید که جامد است.

با آن فانتزی شوید

این پای سیب زمینی شیرین را با آجیل های خرد شده مانند گردو میل کنید. یا چرخش رویه وگان زده شده و پاشیدن دارچین یا جوز هندی تازه رنده شده. شما می توانید به همان اندازه که دوست دارید ساده یا فانتزی باشید.

آن را مخلوط کنید

اگرچه من این را با استفاده از همزن دستی برای فیلینگ درست کرده‌ام، باید بگویم که قوام یکدست و ابریشمی ترکیب همه مواد را با هم در ویتامیکس خود ترجیح می‌دهم. اگر مخلوط کن با قدرت بالا ندارید، پیشنهاد می کنم سیب زمینی شیرین پخته شده را قبل از اضافه کردن آن به همراه سایر مواد فیلینگ بپزید و پوره کنید.

تکه ای از پای سیب زمینی شیرین وگان با خامه فرم گرفته وگان.

سوالات متداول پای سیب زمینی شیرین وگان

آیا می توانم این پای سیب زمینی شیرین را زودتر درست کنم؟


بله، این قطعا یکی از آن پای هایی است که در واقع بهتر است قبل از سرو آماده شوند. تنظیم بیشتر خواهد شد و طعم ها حتی بهتر خواهد شد! اجازه دهید یک شب در یخچال بماند (درپوش) و شما آماده خواهید بود.

چگونه باقی مانده ها را ذخیره کنم؟

باقیمانده پای را حداکثر تا 1 هفته در یخچال (در بسته) نگهداری کنید.

آیا می توانم پای سیب زمینی شیرین وگان را فریز کنم؟


شما کاملا می توانید پای پخته شده را فریز کنید. فقط آن را محکم بسته و در فریزر نگهداری کنید. یک شب در یخچال ذوب کنید و طبق معمول سرو کنید.

به دنبال دستور العمل های دسر وگان بیشتر هستید؟

پای سیب وگان

پای کدو تنبل وگان

پینه دوز هلو وگان

کیک هویج وگان

براونی وگان

یک وعده سیب کرامبل

کیک پنیر وگان نهایی

لقمه مینی پای اسپند

پای کرم نارگیل وگان

اکنون که می‌دانید طرز تهیه این پای سیب‌زمینی شیرین وگان چگونه آسان است، لطفاً به آن رتبه‌بندی ستاره‌ای در زیر بدهید و نظر بدهید و به من اطلاع دهید که چگونه برای شما درست شده است.

پای سیب زمینی شیرین وگان

پای سیب زمینی شیرین وگان

این پای سیب زمینی شیرین وگان، دسر مناسبی است که برای تعطیلات آماده می‌شود – آنقدر صاف ابریشمی که هرگز نمی‌دانید بدون لبنیات است!

چاپ سنجاق نرخ

دوره: دستور پخت دسر وگان

غذا: آمریکایی

رژیم غذایی: وگان

زمان آماده سازی: 10 دقایق

زمان پخت: 1 ساعت

زمان خنک شدن: 1 ساعت

زمان کل: 2 ساعت ها 10 دقایق

خدمات: 8

کالری: 336کیلو کالری

دستورالعمل ها

  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. پوسته پای خود را در یک بشقاب پای استاندارد 9 اینچی آماده کنید و کنار بگذارید.

  • در یک کاسه بزرگ، سیب زمینی شیرین پخته شده را با بقیه مواد (به جز خامه فرم گرفته) مخلوط کنید.

  • با همزن برقی خوب بزنید تا یکدست شود (به یادداشت ها مراجعه کنید).

  • مخلوط فیلینگ را به پوسته پای آماده شده منتقل کنید. به فر منتقل کنید و به مدت 1 ساعت بپزید تا سفت شود.

  • قبل از سرو با خامه فرم گرفته، بگذارید کاملا خنک شود.

یادداشت

پوسته پای را نسوزانید

حدود 30-40 دقیقه بعد از زمان پخت، روی پوسته پای را بررسی کنید. اگر کار کمی انجام شد، پای خود را با فویل چادر بزنید یا از محافظ پای برای محافظت از پوسته استفاده کنید.

عجله نکنید

برای اینکه پایی کاملاً پایدار داشته باشید، باید مطمئن شوید که پای حداقل 2 ساعت روی پیشخوان بماند. سپس حتی می توانید بگذارید کمی بیشتر در یخچال خنک شود تا مطمئن شوید که جامد است.

با آن فانتزی شوید

این پای سیب زمینی شیرین را با آجیل های خرد شده مانند گردو میل کنید. یا چرخش رویه وگان زده شده و پاشیدن دارچین یا جوز هندی تازه رنده شده. شما می توانید به همان اندازه که دوست دارید ساده یا فانتزی باشید.

آن را مخلوط کنید

اگرچه من این را با استفاده از همزن دستی برای فیلینگ درست کرده‌ام، باید بگویم که قوام یکدست و ابریشمی ترکیب همه مواد را با هم در ویتامیکس خود ترجیح می‌دهم. اگر مخلوط کن با قدرت بالا ندارید، پیشنهاد می کنم سیب زمینی شیرین پخته شده را قبل از اضافه کردن آن به همراه سایر مواد فیلینگ بپزید و پوره کنید.

تغذیه

کالری: 336کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 59g | پروتئین: 3g | چربی: 10g | چربی های اشباع شده: 6g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 3g | سدیم: 216میلی گرم | پتاسیم: 407میلی گرم | فیبر: 3g | قند: 30g | ویتامین A: 12067IU | ویتامین سی: 2میلی گرم | کلسیم: 64میلی گرم | اهن: 2میلی گرم